1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER: “HEDEFİM MÜZAKERE MASASINI YENİDEN KURMAK”
SİBER: “HEDEFİM MÜZAKERE MASASINI YENİDEN KURMAK”

SİBER: “HEDEFİM MÜZAKERE MASASINI YENİDEN KURMAK”

Sibel Siber, hedefinin müzakere masasını, barışa susayan halk için yeniden kurmak olduğunu belirtti.

A+A-

SİBER: “HEDEFİM MÜZAKERE MASASINI YENİDEN KURMAK”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, hedefinin müzakere masasını barışa susayan halk için yeniden kurmak olduğunu belirtti.

Siber, CTP-BG’n,n Guzelyurt’ta düzenlediği ilçe toplantısına katıldı. CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre,  Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Siber, “Kendimizi, geleceğimizi ve çocuklarımızı cezalandırmamak için gücümüzü birleştirelim. Görevimiz cumhurbaşkanlığı makamına barışçı, temiz ve demokratik politikalar izleyecek bir cumhurbaşkanı seçmektir” dedi.

Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber; “hedefinin müzakere masasını barışa susayan halk için yeniden kurmak olduğunu belirterek, “Çözüm karşıtlarının en büyük beklentisi CTP tabanında bir çözülme olmasıdır. CTP tabanı buna fırsat vermeyecek kadar bilinçli ve inançlıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu “partizan ve antidemokratik” olmakla suçlayan Siber, kendisine partililere ve halka güvenerek aday olduğunu kaydetti.

ERK: “KIBRIS'IN HAVASINI, DENİZİNİ, KARASINI BİZ YÖNETMELİYİZ”

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk,  CTP’nin barışın misyoner partisi olduğunu, barış kültürü ile onurlu 44 yıl geçirdiğini söyleyerek CTP’nin çözüm sürecinin en önemli aktörü olduğunu ifade etti.

“Kıbrıs’ta sürdürülebilir barışı yürütmek için cumhurbaşkanlığını kazanmak zorundayız. Kıbrıs’ın havasını, denizini ve karasını biz Kıbrıslılar yönetmeliyiz” diyen  Erk,  Sibel Siber’e güveninin tam olduğunu vurguladı.

CTP-BG İlçe Başkanı Doğan Şahali de, Siber’e çok güvendiklerini ve Cumhurbaşkanlığı seçimini mutlaka kazanacaklarını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.