1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER : “KENDİMİZİ ANLATMAKTA YETERSİZİZ”
SİBER : “KENDİMİZİ ANLATMAKTA YETERSİZİZ”

SİBER : “KENDİMİZİ ANLATMAKTA YETERSİZİZ”

Meclis Başkanı Sibel Siber, lobicilik çalışmalarında geç kalınmasının bir şeylere yetişilemeyeceği anlamına gelmediğini; tanıtımın hem ülkeye, hem de Kıbrıs sorununun çözümüne katkı sağlayacağını söyledi.

A+A-

SİBER: “LOBİCİLİKTE GEÇ KALDIK AMA YETİŞEBİLİRİZ... TANITIM HEM ÜLKEYE HEM KIBRIS SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE KATKI SAĞLAR”

VEKİL: “LOBİCİLİK ÇALIŞMALARINIZA DESTEK VERMEK İSTİYORUZ”

Meclis Başkanı Sibel Siber, lobicilik çalışmalarında geç kalınmasının bir şeylere yetişilemeyeceği anlamına gelmediğini; tanıtımın hem ülkeye, hem de Kıbrıs sorununun çözümüne katkı sağlayacağını söyledi. 

Siber, bu sabah Akdeniz Politikalar Merkezi Direktörü Süha Vekil’i kabul etti.
Vekil’e kabul sırasında Aydınlık Yarınlar Hareketi Başkanı Anıl Kaya eşlik etti.

VEKİL: “DÜNYAYA AÇILAN KAPI GÖREVİ GÖRMEYE UĞRAŞIYORUZ”

Akdeniz Politikalar Merkezi Direktörü Süha Vekil, Siber’in son zamanlarda dış ülkelerde lobicilik üzerine yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirterek, “Halkın sorunlarına, ihtiyaçlarına güzel yaklaşımlarda bulunuyorsunuz” dedi

Lobiciliğin içinde bulunulan sürecin önemli bir parçası ve gereksinimi olduğunu ifade eden Vekil, uzun zamandır sistematik şekilde sürdürdükleri dış temaslarda sivil toplum örgütü olarak dünyaya açılan kapı görevi görmeye uğraştıklarını söyledi.

Vekil, Siber’e lobicilik çalışmalarında destek vermek istediklerini ve ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

SİBER : “KENDİMİZİ ANLATMAKTA YETERSİZİZ”

Meclis Başkanı Sibel Siber ise, “Her zaman söylüyorum biz kendimizi anlatmakta yetersiziz” diyerek, bu konuda organize olunamadığını vurguladı.
Lobicilik çalışmalarında geç kalınmasının birşeylere yetişilemeyeceği anlamına gelmediğini ifade eden Siber, tanıtımın hem ülkeye, hem de Kıbrıs sorununun çözümüne katkı sağlayacağını belirtti.

“DÜNYA, STÖ’LERİN SESİNE ÇOK ÖNEM VERİR”

Siber, özellikle sivil toplum örgütlerinin lobicilik faaliyetlerinin çok önemli olduğuna işaret ederek, dünyanın sivil toplum örgütlerinin sesine her zaman çok önem verdiğini söyledi.

Siber, “Organize ortak çalışmalarla çok daha iyi günleri yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.