1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER, KIBRIS GAZİLERİ HEYETİNİ KABUL ETTİ
SİBER, KIBRIS GAZİLERİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

SİBER, KIBRIS GAZİLERİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bugün, Bursa Gemlik’ten gelen Kıbrıs gazileri heyetini, Meclis Mavi Salon’da kabul etti.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bugün, Kıbrıs gaziler heyetini, Meclis Mavi Salon’da kabul etti.

Sibel Siber, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın da bulunduğu heyeti kabulde yaptığı konuşmada, gazilerin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye yaptığı ziyaretin memnuniyet verici olduğuna işaret ederek, ziyaretlerin karşılıklı sürmesinin güzelliklere vesile olacağını söyledi.

Siber, ülkenin, internet ve çıkan haberler üzerinden uzaktan da izlenebileceğini, ancak en iyi bilginin yerinde görerek alınabileceğine anlatarak, ülkelerin tarihi varlıkları, insanları ve kültürünün yerinde ziyaretlerle en iyi şekilde algılanabileceğini kaydetti.

Bu tür ziyaretlerin bu nedenle mutluluk verici olduğunu Siber, gazilerin fırsat buldukça KKTC’yi ziyaret etmelerini istedi.

IŞIK

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ise kabuldeki konuşmasında, 21 kişilik Kıbrıs gazisiyle KKTC’yi ziyaret ettiklerini; şehitlikleri gezdiklerini ve duygusal anlar yaşadıklarını ifade ederek, ziyaret kapsamında devlet yetkililerine de nezaket ziyaretinde bulunduklarını anlattı.

Işık, kabullerden onur duyduklarını ifade ederek, Kıbrıs Türk halkının bir daha 1974’deki acıları yaşamamasını temenni ederek, gelişmesinde başarıl diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.