1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER, KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU YETKİLİLERİ İLE
SİBER, KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU YETKİLİLERİ İLE

SİBER, KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU YETKİLİLERİ İLE

Meclis Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yetkililerini kabul etti.

A+A-

Meclis Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yetkililerini kabul etti.

Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu,  kabulde Meclis Başkanı Siber’e federasyonun plaketini takdim etti.

Sertoğlu, federasyonun, uzun zamandır gündemi meşgul eden, eleştirilere hedef olan adımlarını anlatmak ve gelecekte yapmayı planladıkları projeleri aktarmak için Meclis Başkanı Siber’le bir araya gelmek istediklerini belirtti.

Kıbrıs Konusunda da hareketli bir dönemden geçildiğine işaret eden Sertoğlu, federasyon olarak ülkenin sesini duyurmak için attığı adımları ve amaçlarını birinci ağızdan anlatmak istediklerini söyledi.

SİBER

Meclis Başkanı Sibel Siber ise, KKTC’nin ambargolar altında yaşayan bir ülke olduğunu ifade ederek, Kıbrıs Türkünün sesini duyurmasının zamanının gelip geçtiğini belirtti.

Kurumların dünyada sesini duyurmak için verdikleri mücadeleleri takdirle karşıladıklarını kaydeden Siber, bu ülkede yaşam mücadelesi veren ataların, evlatları, torunları olarak seslerini duyurmak için girişimde bulunanları eleştirmenin yanlış olduğunu söyledi.

Siber, antlaşmanın nihai hedef olduğunu ancak o zamana kadar kurumların Kıbrıs Türkü’nün sesini dünyaya duyurmak için, AKPA’da, İKÖ’de temsilci bulundurma hakkını kullandığını anımsattı.

Futbol federasyonu’nun çözüme kadar geçerli olacak spor ambargolarını delecek bir anlaşma yapmasını desteklediğini vurgulayan Siber, bu konuda yöneltilen suçlama ve eleştirileri kesinlikle onaylamadığını kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.