1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER, KSP YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
SİBER, KSP YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

SİBER, KSP YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Sosyalist Partisi (KSP) heyetini kabul etti.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Sosyalist Partisi (KSP) heyetini kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Siber, Meclis’in halkın olduğunu vurgulayarak, her türlü siyasi görüş ve düşünceye sahip kurum, kuruluş, sivil toplum örgütü, siyasi parti, dernek ve vatandaşın Meclisi ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi almasının demokrasinin bir gereği olduğunu vurguladı.

Meclis çalışmaları hakkında bilgi veren Siber, yapılan çalışmalar hakkında Meclis’in web sitesinden de bilgi alınabileceğini ve bu site aracılığıyla görüş ve temennilerini bildirebileceklerini söyledi.

Siber, ayrıca Meclis’in günlük faaliyetlerinin de sosyal medyadaki sayfaları üzerinden takip edilebileceğini kaydetti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Siber, Meclis kütüphanesi ile ilgili de bilgi vererek, halkın geçmişten günümüze  zengin gazete arşivinden ve tutanaklardan yararlanabileceğini söyledi. Siber, ayrıca birçok yazarın eserlerinden oluşan kitapların da halkın hizmetinde olduğunu belirtti.

KSP Genel Sekreteri Mehmet Birinci de konuşmasında, ilk kez Cumhuriyet Meclisi Başkanı'na parti olarak bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Birinci, ziyarette hem parti çalışmaları hakkında bilgi vermek, hem de Meclis çalışmaları hakkında bilgi almak istediklerini kaydetti. 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.