1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER LONDRA’DA
SİBER LONDRA’DA

SİBER LONDRA’DA

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Londra’daki temasları çerçevesinde, dün Kuzey Londra'da bulunan Hornsey Atatürk Okulu'nda;

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Londra’daki temasları çerçevesinde, dün Kuzey Londra'da bulunan Hornsey Atatürk Okulu'nu ziyaret etti.

Meclis Özel Kalem Müdürü Ahmet Muratoğlu tarafından verilen bilgiye göre, okul ziyaretinde Sibel Siber'i Okul Başkanı Türker Çakıcı, Eğitim Ataşesi Hasan Kortay, okul öğretmen ve velileri karşıladı.

Okul başkanı Türker Çakıcı yaptığı konuşmada, Londra'da yaşayan Kıbrıslı Türklerin manevi ihtiyaç duyduğu bu süreçte Meclis Başkanı tarafından yapılan bu ziyaretin kendileri için büyük önem taşıdığını, öğrenci ve velilerin motivasyonunda da önemli olduğunu belirtti.

Ziyarette bir konuşma yapan Meclis Başkanı Sibel Siber de, gerek Kıbrıs'ta gerekse yurtdışında yaşasın Kıbrıslı Türklerin tek bir ses ve tek bir yürek olarak birbirine sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı.

Siber, çocukların Londra’da kendi kültürüne, diline, özüne sahip çıkan etkinlikleri gerçekleştirmeleri nedeniyle öğretmenleri, velileri ve bu yönde emek veren kesimleri kutladı.

Ziyaret sırasında okul öğrencileri şiirler okuyup, folklor gösterisi yaptı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.