1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER: “MÜZAKERECİLERİN İLK GÖRÜŞME TUTANAĞI ELİMİZE 15 GÜNLÜK GECİKMEYLE GELDİ”
SİBER: “MÜZAKERECİLERİN İLK GÖRÜŞME TUTANAĞI  ELİMİZE 15 GÜNLÜK GECİKMEYLE GELDİ”

SİBER: “MÜZAKERECİLERİN İLK GÖRÜŞME TUTANAĞI ELİMİZE 15 GÜNLÜK GECİKMEYLE GELDİ”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Sibel Siber, müzakereciler arasında gerçekleşen ilk görüşme tutanağının ellerine 15 günlük bir gecikmeyle geldiğini ifade etti.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Sibel Siber, müzakereciler arasında gerçekleşen ilk görüşme tutanağının ellerine 15 günlük bir gecikmeyle geldiğini ifade etti.

Meclis Başkanı Siber, bugün Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, son zamanlarda basında yer alan “görüşme tutanaklarının Cumhuriyet Meclisi’ne gönderilmesi” konusuna değinerek, “Müzakereciler arasında gerçekleşen ilk görüşme tutanağı elimize 15 günlük bir gecikmeyle gelmiştir. Bu nedenle, 14 Mart tarihinden önce müzakerecilerin görüşme tutanaklarıyla ilgili bilgi soran vekillerimize müzakerecilerin toplantı tutanakların henüz elimize ulaşmadığı bilgisi verilmişti” dedi.

Siber yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığından Meclis’e gelen tutanaklarla ilgili bilgileri şöyle verdi:

“Liderler arasındaki ilk görüşme, 11 Şubat 2104 tarihinde gerçekleşmiştir. Bu görüşme ile ilgili tutanak 13 Şubat 2104’de elimize ulaşmıştır. Bu ilk görüşmeden sonraki görüşmeler, müzakereciler arasında gerçekleşmiştir.

İlk görüşme, 4 Mart 2014 tarihinde gerçekleşmiş ve tutanak Meclis’e 19 Mart 2014 tarihinde gelmiştir. İkinci görüşme, 11 Mart 2014 tarihinde gerçekleşmiş ve tutanak Meclis’e 14 Mart 2014 tarihinde gelmiştir. Üçüncü görüşme 14 Mart 2014 tarihlidir ve tutanak Meclis’e 19 Mart 2014 tarihinde gelmiştir.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.