1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER, ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ
SİBER, ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

SİBER, ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber,

A+A-

 

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, İlkokullar arası Kızlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyon olan Değirmenlik İlkokulu Kız Voleybol Takımı’nı kabul etti.

Meclis Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre kabulde, Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, Beden Eğitimi Öğretmeni Şevket Şafakoğulları ve Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Özen Yılmaz da hazır bulundu.

Değirmenlik İlkokulu Müdürü Mehmet Malek, kız voleybol takımının iki yıldır üst üste İlkokullar arası kızlar voleybol turnuvasında birinci geldiğini belirtti.

Birinciliklerin ardından ülkeyi Türkiye’de temsil etme şansını yakaladıklarını ifade eden Malek, geçen yıl Malatya, bu yıl ise Isparta’da gerçekleşen turnuvaya katıldıklarını söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Özen Yılmaz da, birçok eksikliğe rağmen bölgedeki gençleri ve çocukları spor ve kültürel aktivitelere yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutma yönünde çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Yılmaz, bölgede bir spor salonu ve etkinlik merkezi olmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığını belirterek, bu konuda katkı istedi.

SİBER

Meclis Başkanı Sibel Siber, kendisinin de bir köy ilkokulunda öğrenim gördüğünü, bir köy ilkokulunun böylesi bir  birincilik kazanmanın önemli bir başarı olduğunu belirtti.

Öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayan Siber, bölgede bir spor salonu ihtiyacının ilgili kurumlar tarafından dikkate alınması gerektiğine vurgu yaparak, konuyla ilgili üzerine düşeni yaparak paydaş kurumlarla istişare edeceğini ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.