1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER SEMPOZYUMA GELEN PEDİATRİ UZMANLARINI KABUL ETTİ
SİBER SEMPOZYUMA GELEN PEDİATRİ UZMANLARINI KABUL ETTİ

SİBER SEMPOZYUMA GELEN PEDİATRİ UZMANLARINI KABUL ETTİ

Meclis Başkanı Siber, bilimsel olaylara çok duyarlı ve desteğini esirgemiyor

A+A-

 

MECLİSİ BAŞKANI SİBER SEMPOZYUM İÇİN GELEN PEDİATRİ UZMANLARINI KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu öncülüğünde düzenlenen “Ege-Kuzey Kıbrıs 5. Pediatri Sempozyumu”na katılmak üzere Türkiye’den gelen pediatri uzmanlarını kabul etti.

Kabulde, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi olan pediatri uzmanlarına Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu yetkilileri de eşik etti.

Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yarın başlayacak ve pazar günü sona erecek sempozyumda pediatristler ve ilgili doktorlar, alanlarıyla ilgili sunumlar yapacak.

“SİBER BİLİMSEL OLAYLARA DUYARLI, DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR, TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Meclis’te bugün gerçekleşen kabulde ilk sözü Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu As Başkanı Dr. Gülten Erçal aldı.

“Ege-Kuzey Kıbrıs 5. Pediatri Sempozyumu”nun verimli geçeceğine inanç belirten Erçal, “Meclis Başkanı Siber, bilimsel olaylara çok duyarlı ve desteğini esirgemiyor” dedi.

Sempozyumla ilgili 1 yıldır hazırlık yaptıklarını kaydeden Gülten Erçal, Siber’e kendilerine verdiği katkı, ilgi ve destekten ötürü teşekkür etti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Savaş Kansoy da ziyarette söz alarak, Kıbrıs’ın kendileri için önemine işaret etti; sempozyum sayesinde hem karşılıklı bilgi aktarımı yapacaklarını hem de daimi dostluklar kuracaklarını belirtti.

“KIBRIS TÜRK PEDİATRİ KURUMU’NUN ETKİNLİKLERİ BANA DA MESLEKİ KATKI SAĞLADI”

Meclis Başkanı Sibel Siber ise kabuldeki konuşmasında, aktif şekilde çalıştığını belirttiği Kıbrıs Türk Pediatri Kurumu’nun birçok etkinliğinde yer aldığını, etkinliklerin bir dahiliye uzmanı olarak kendisine de mesleki katkı sağladığını söyledi.

Bilgi ve tecrübelerin paylaşılacağı sempozyumun verimli geçeceğine inanç belirten Sibel Siber, böyle sempozyumların katılımcılara Kıbrıs’ı ve halkını tanıma fırsatı sağladığını kaydederek, konuk uzmanların ülkeyi yine ziyaret etmelerini diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.