1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER: “VAROLUŞ MÜCADELEMİZ ÇÖZÜMLE TAÇLANACAK”
SİBER: “VAROLUŞ MÜCADELEMİZ ÇÖZÜMLE TAÇLANACAK”

SİBER: “VAROLUŞ MÜCADELEMİZ ÇÖZÜMLE TAÇLANACAK”

SİBER: “VAROLUŞ MÜCADELEMİZ ÇÖZÜMLE TAÇLANACAK”

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, uluslararası toplumun bir parçası olabilmek için çözüme kavuşmanın şart olduğuna dikkat çekerek, “Kıbrıslı Türkleron yıllardır süregelen varoluş mücadelesini Kıbrıs sorununun çözümüyle taçlandıracak” dedi.

Siber makamların halkın sorunlarını gidermek için var olduğunu belirterek sorunları el birliğiyle çözmek için aday olduğunu belirtti. “Birbirimize destek olacağız, sorunlarımızı birlikte aşacağız” diyen Siber, kurumlara sahip çıkılarak, ülkede hak ve adalet duygusunu geliştirmek için çalışacağını belirtti.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre,CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, Kıbrıs Türk Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (KAR-İŞ)’i ziyaret ederek cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili bilgi verdi. Siber’e KAR-İŞ ziyareti esnasında CTP-BG İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları eşlik etti.

Kıbrıslı Türklerin iki büyük sorunu olduğunu anlatan Siber, bunlardan birisinin elli yıldır sürmekte olan Kıbrıs sorunu, diğerinin ise kırk yıldır bir türlü kurumsallaşamayan yapı olduğunu ifade etti. Sistemsizlikten doğan sıkıntılar yaşanıldığını dile getiren Siber, bu sistemleri oturtmaları halinde daha iyi ve daha güvenli ortamlar oluşacağını vurguladı.

“İÇ SORUNLARA ÇÖZÜMLER GETİRECEĞİZ”

Halkın öncelikli sorunları arasında iç meselelerin geldiğine de değinen Siber, toplumun yaşam kalitesini yükselteceğine ve herkesi rahatsız eden mevcut sistemi değiştireceklerine inanç belirtti. Mecliste sürdürdüğü projelerden bahseden Siber, yaptıklarının arkasını getirerek toplum yararına daha çok iş yapmak istediğini vurguladı.

“Halkını arkasına alan bir liderin yapamayacağı şey yoktur” diyen Siber, mecliste süren projelerin cumhurbaşkanlığında neler yapılabileceğinin göstergesi olduğunu söyledi. İç konulara yönelik çalışma grupları kurarak mevcut sorunlara sivil toplum ve uzmanlarla çözümler üretileceğini belirten Siber, tüm sektörlerin sorunlarını masaya yatırarak ortaya çıkacak projeleri hayata geçireceğini söyledi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.