1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER VE HARMANCI LEFKOŞA İÇİN BİRARAYA GELDİ
SİBER VE HARMANCI LEFKOŞA İÇİN BİRARAYA GELDİ

SİBER VE HARMANCI LEFKOŞA İÇİN BİRARAYA GELDİ

Siber ile Lefkoşa Türk Belediyesi LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa için bir araya geldi.

A+A-

MECLİS BAŞKANI SİBER, LTB BAŞKANI HARMANCI’YI KABUL EDEREK BAŞKENT LEFKOŞA İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILABİLECEK KONULARI GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa için bir araya geldi.

Meclis Başkanı Siber, LTB Başkanı Harmancı’yı kabul etti.

Meclis Şeref Salonu’nda yer alan görüşmede konuşan Harmancı, Meclis Başkanı Siber ile başkent Lefkoşa hakkında bir değerlendirme yapma amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, ortak yapılacak çalışmalar ile kente ve yeşile dönük projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlattı.

Harmancı, yeni yasama yılında belediyelerin Meclis’ten büyük beklentileri olduğunu vurgulayarak, LTB’nin yatırımlar konusunda ciddi sıkıntılarının bulunduğunu, bazı yasa çalışmalarının LTB yanında sıkıntıları olan diğer belediyeleri de rahatlatacağını kaydetti.

SİBER: “BAŞKENT İÇİN İŞBİRLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Meclis Başkanı Sibel Siber de, Harmancı’nın Lefkoşa ve Lefkoşa halkına hizmet için büyük bir görev üstlendiğini ve sorumluluk aldığını belirterek, başkent için işbirliği içinde çalışmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Siber, başkentlerin ülkeler için önemli olduğunu, turistlerin bir ülkenin başkentinde meydanlar, eski şehirler ve müzeler görmek istediğini kaydetti.

Meclis Başkanlığı olarak Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile Lefkoşa’ya yönelik bir proje çalışması yaptıklarını ve bu konuda yarışmanın yakında açıklanacağını anlatan Siber, meydanların ve yeşil alanların toplumlara mutluluk verdiğini, çevre düzeninin önemli olduğunu söyledi.

Meclis Başkanı Siber, belediyelerin görevinin sadece temel görevler olmadığını, halkın mutluluğunu artıracak güzel ve kalıcı işler yapması gerektiğini ifade ederek, daha güzeli ve iyiyi yakalamak için, bulundukları bu geçici görevlerde çalışacaklarını vurguladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.