1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER: “YAŞAM KALİTESİ, KALİTELİ EĞİTİMLE YÜKSELİR”
SİBER: “YAŞAM KALİTESİ, KALİTELİ EĞİTİMLE YÜKSELİR”

SİBER: “YAŞAM KALİTESİ, KALİTELİ EĞİTİMLE YÜKSELİR”

Siber, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, yaşam kalitesinin kaliteli eğitimle yükseleceğine dikkat çekerek öğretmenlerin önemini vurguladı.

A+A-

MECLİS BAŞKANI SİBER: “YAŞAM KALİTESİ, KALİTELİ EĞİTİMLE YÜKSELİR”

Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, yaşam kalitesinin kaliteli eğitimle yükseleceğine dikkat çekerek öğretmenlerin önemini vurguladı.

Siber mesajında, ülkenin geleceği olan çocuklar için öğretmenlerin rolünün büyüklüğüne işaret ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Bilimde, sosyal yaşamda, insan sevgisinde, çevre ve insan hakları bilincinde, barış kültüründe ve yaşamı güzelleştiren daha birçok alanda öğretmenlerin verdiği eğitimin önemi büyüktür. Çocuklarımızın daha öğrenim hayatlarının ilk yıllarından aldıkları iyi bir temel, onları geleceğe güvenle taşır.”

Cumhurbaşkanı Vekili ve Meclis Başkanı Siber, yaşam kalitesinin kaliteli eğitimle yükseldiğini de vurgulayarak, böylesine büyük sorumluluk taşıyan, kutsal bir görevi severek yapan, kendini sürekli yenileyip geliştiren, kaliteyi artırma yönünde çaba ortaya koyan tüm öğretmenlerin gününü kutladığını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.