1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER’DEN, BOZER VE YEKTAOĞLU’NA HİZMET PLAKETİ
SİBER’DEN, BOZER VE YEKTAOĞLU’NA HİZMET PLAKETİ

SİBER’DEN, BOZER VE YEKTAOĞLU’NA HİZMET PLAKETİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, eski Meclis Başkanı Hasan Bozer ile eski Başkan Yardımcısı Mustafa Yektaoğlu’nu kabul ederek, plaket verdi.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, eski Meclis Başkanı Hasan Bozer ile  eski Başkan Yardımcısı Mustafa Yektaoğlu’nu  kabul ederek, plaket verdi.

Meclis Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Meclis Başkanı Sibel Siber,  makamında kabul ettiği Bozer ve Yektaoğlu’na  geçmiş Meclis dönemindeki yapmış oldukları değerli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

BOZER: “ASLOLAN MAKAMLAR DEĞİL, İNSANLIK”

Kabulde söz alan  eski Meclis Başkanı  Hasan Bozer “Aslolan makamlar değil insanlıktır; Sayın Dr. Sibel Siber ile geçmişte parlamentoda çok güzel işlere imza attık. Her Meclis Başkanı’nın konulara yaklaşımı ve etkili çalışmaları ile Meclis’e damgasını bir şekilde vurması gerekir. Sibel Hanım’ın da bu yönde etkili olacağına inanıyorum” dedi.

Bozer, kendi döneminde başlatılan elektronik posta uygulamalarının, bu dönemde  tasarruf tedbirleri çerçevesinde daha da  yaygınlaştırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YEKTAOĞLU: “ÇAĞDAŞ YASALAR EN KISA ZAMANDA ÇIKARILMALI”

Eski Meclis Başkan Yardımcısı  Mustafa Yektaoğlu da yaptığı konuşmada,  önceki Meclis döneminde  birçok çalışmalar yaptıklarını ifade ederek . Meclis iç tüzüğünde düzenlemelerin yanı sıra, seçim yasası ve diğer yasalar konusunda çalışmalar yapılarak en kısa zamanda  Meclis’ten geçirilmesi gerektiğini kaydetti.

Yektaoğlu, “Tüm partiler de buna destek vermeli, çağdaş yasaların en  kısa zamanda geçilmesini sağlanmalıdır” dedi

SİBER: “KURUMLARIN HALK ADINA İYİ YÖNETİLMESİ İÇİN ÇABA KOYACAĞIZ

Cumhuriyet  Meclisi Başkanı  Sibel Siber ise, kurumların halk adına iyi yönetilmesinin esas olduğunu ve bu yönde büyük çaba ortaya koyacaklarını söyledi.

Siber, bakanlıklarda olduğu gibi Meclis Başkanlığı’nda da devir teslim  yapılmasının bir gelenek haline gelmesini arzu ettiklerini söyledi.

Kabul sırasında Cumhuriyet Meclisi İdare Amiri  Özdemir Berova ve Divan Katibi  Erdal Özcenk de hazır bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.