1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER’E KUTLAMA ZİYARETİ
SİBER’E KUTLAMA ZİYARETİ

SİBER’E KUTLAMA ZİYARETİ

Siber’e Kutlama Ziyareti;

A+A-

 

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği’nden bir heyet, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’i ziyaret ederek, yeniden Meclis Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı kutladı.

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Başkanı Gülten Feridun, yaptığı konuşmada, Genel Başkanları Süheyla Küçük’ün selamlarını  ve tebriklerini Siber’e iletti; Küçük’ün  sağlık nedenleriyle ziyarete katılamadığını ve bu ziyarete katılamadığı için üzgün olduğunu kaydetti.

Gülten Feridun, Siber’in ikinci kez Meclis Başkanlığı’na seçilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi ve gelecek zamanlarda Siber’i daha yüksek yerlerde görmeyi dilediklerini ifade etti.

Feridun, Siber’in  bir kadın olarak başarısının kendilerini gururlandırdığını da dile getirdi.

SİBER

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de, kadın siyasetçinin az olmasının kadının omuzlarındaki yükü artırdığını belirtti ve dolayısıyla bulundukları yerlerde hem makamı laikiyle temsil etmek, itibarını korumak  ve hatta itibarını daha da yükseltmeye çalışmak, hem de üretmenin sorumlulukları olduğunu kaydetti.

Siber, çalışkan, üretken kadınlarla hep birlikte hem siyasette kadınların konumunu yükselteceklerini, daha fazla kadının siyasette ve üst yönetim kadrolarında yer almasını sağlayacaklarını, hem de ülkeyle ilgili güçlü aidiyet bağlarıyla üretimi teşvik ederek daha güzel günlere ulaşacaklarını söyledi.

Doğanın kendilerine çok güzel bir ada bahşettiğini ve bu adada güzel bir halk olarak yaşadıklarını kaydeden Siber, yaşam kalitelerini daha yukarılara çekmenin birinci görev ve sorumlukları olduğunu ifade etti.

Bu doğrultuda özellikle yasama konusunda meclise düşen görevlerin oldukça fazla olduğunu belirten Siber, bu yasaları ve  tüzükleri geçirerek yaşamın kalitesini yükseltmenin birinci görevleri olduğunu ancak bunun yanında sosyal sorumluluk projelerinde yer almayı da istediklerini söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.