1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİFA BULMASI İÇİN EDİLEN DUALAR, DİLEK İÇİN ...
ŞİFA BULMASI İÇİN EDİLEN DUALAR, DİLEK İÇİN ...

ŞİFA BULMASI İÇİN EDİLEN DUALAR, DİLEK İÇİN ...

Durumu çok ciddi

A+A-

Lefkoşa–Güzelyurt yolunda, Türkeli kavşağı yakınlarında bir önceki pazartesi akşamı meydana gelen ve üç arkadaşının ölümü ile neticelenen trafik kazasında yaralanan Dilek Yılmaz’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Dilek Yılmaz’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ersan Berkser, Yılmaz’ın hâlâ yoğun bakım servisinde tutulduğunu ve hayatı tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

Dr. Ersan Berkser, “Dilek Yılmaz’ın durumu ciddiyetini koruyor. Yoğun bakımda, tedavisine devam ediliyor. Solunum cihazına bağlı” dedi.

Altınfincan, bugün teminat duruşmasına çıkacak

Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu üç kişinin ölümüne neden olma gerekçesiyle geçtiğimiz cuma günü mahkemeye çıkarılan, Çiğdem Altınfincan’ın, tutukluluk süresinin dolması nedeniyle bugün yeniden Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarılacak.

Aynı kazada yaşamını yitiren, Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İngilizce Hazırlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Figen Arkın, İmge Kozok ve Ayşe Hadımcı Candemir ise geçtiğimiz hafta toprağa verilmişti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.