1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİGARA İÇMEYE GİDİYORUM DEDİ, BALKON AŞAĞI ATLADI...
SİGARA İÇMEYE GİDİYORUM DEDİ, BALKON AŞAĞI ATLADI...

SİGARA İÇMEYE GİDİYORUM DEDİ, BALKON AŞAĞI ATLADI...

Neler oluyor...

A+A-

Ülkemizde son günlerde meydana gelen ve tüm yurtta huzursuzluk yaratan intihar vakalarına dün Gazimağusa’da bir yenisi daha eklendi.

Gazimağusa’nın Maraş bölgesinde yaşayan 61 yaşındaki Hasibe Taşkıran isimli kadın, İhsaniye Sokak’ta Ulu Cami’nin karşısında bulunan  ikametgahının ikinci katından kendini aşağı atarak canına kıydı.

Olay yerinde elde edinilen bilgilere göre saat 09.30 sıralarında eşi Şükrü Taşkıran’a “sigara içmeye çıkıyorum” deyip  2 katlı olan evinin damına çıkan Hasibe Taşkıran, yaklaşık 7 metre yükseklikten  kendini aşağıya bıraktı. Eşinin bağırması ile dışarı fırlayan komşuları derhal 112 acil servisi arayarak olay yerine ambulans çağırdı.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Olay yerine göncerilen ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hasibe Taşkıran burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyarak yaşamını yitirdi.

Sabah komşusuna kahve içmeye gitmiş
Diyalog Muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, sabah komşusuna kahve içmeye giden Hasibe Taşkıran’ın gayet iyi görünüyordu. Saat 09.30 sıralarında eşi Şükrü Taşkıran’ ın “Allah” diye bağırması ile dışarı fırladıklarını anlatan komşusu, Hasibe Taşkıran’ı yerde hareketsiz bir şekilde yatarken gördüklerini aktardı.

Daha önce de teşebbüs etmiş
Psikolojik sorunları nedeni ile uzun zamandır Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü belirtilen Taşkıran’ın, olaydan bir gün önce yeniden muayene amaçlı Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gittiği öğrenildi. Taşkıran’ın daha önce de intihara teşebbüs ettiği belirtildi.

3 evladı vardı
Aslen Mersin’in Erdemli ilçesinden olan ve 1974 yılında adaya gelen Taşkıran evli ve Mustafa, Yusuf, Arife isminde iki erkek bir kız çocuk annesiydi.  Hasibe Taşkıran’ın cenazesinin bugün yapılacak otopsinin ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.