1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİGARA İZMARİTİ FACİAYA NEDEN OLUYORDU!
SİGARA İZMARİTİ FACİAYA NEDEN OLUYORDU!

SİGARA İZMARİTİ FACİAYA NEDEN OLUYORDU!

Californian'da büyük panik!

A+A-

Lefkoşa’nın en işlek caddelerinden Dereboyun’da faaliyet gösteren Californian isimli restoranın dış kısmında karton kutuların tutuşması sonucu çıkan yangın korku dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Devrim DEMİR

Lefkoşa’nın en işlek bölgesi olan Dereboyu bölgesinde faaliyet gösteren “Califorian” isimli restoranda dün öğlen saatlerinde yangın çıktı.

Çok sayıda müşterinin olduğu esnada çıkan yangın hem restoran çalışanlarının hem müşterilerin hem de Dereboyu esnafının panik yaşamasına neden oldu. İtfaiye Ekiplerinin erken müdahalesi, olası bir faciayı önledi.

yangin1-1.jpg

Büyük panik yaşandı  

Lefkoşa’da, Dereboyu olarak bilinen Mehmet Akif Caddesi üzerindeki “Califorian” isimli restoranda dün saat13.45 sıralarında yangın çıktı. Restoranının kuzey dış kısmında çıkan yangına kısa sürede olay yerine giden itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangın esnasında restoranda bulunan müşteriler panik yaşadı.

Çok büyümeden ve çevredeki işyerlerine sıçramadan söndürülen yangın sonucu restoranının elektrik sayaçları, duvara monteli iki klima dış ünitesi, bina üzerinde bulunan ahşap kaplamalar ile bir çöp bidonu yandı; binanın iç kısmı da dumandan dolayı hasar gördü.

californian.jpg

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.