1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIHHİ TESİSATÇILAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANI MEHMET ALİ ARDIÇ
SIHHİ TESİSATÇILAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANI MEHMET ALİ ARDIÇ

SIHHİ TESİSATÇILAR BİRLİĞİ YENİ BAŞKANI MEHMET ALİ ARDIÇ

Sıhhi Tesisatçılar Birliği’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Ali Ardıç oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

Sıhhi Tesisatçılar Birliği’nin 3. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Ali Ardıç oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’ndan verilen bilgiye göre, dün KTEZO’da gerçekleştirilen olağan genel kurulda divan oluşturulduktan sonra yönetim organlarının seçimine geçildi.

Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Erciyes, Mustafa Sakallı, Seyit Soydan Canbazoğulları, Mustafa Dokuzoğlu, Hasan Dinçer, Hakkı Afacan, Hikmet İnan ve yedek üye ise Mehmet Erdem olurken; Onur Kurulu’na Celal Önen ve Sait Çoban; Denetim Kurulu’na ise Ömer Kalaniz ve Ahmet Aldıç seçildi.

Olağan genel kurulda konuşma yapan KTEZO Başkanı Hürrem Tulga, ülkede sorunların sadece denetimle bitmeyeceğini söylemek zorunda olduklarını, asıl olanın iş ortamı ve iş tutabilmek olduğunu belirterek, ekonomide gelişmeyi sağlamak için de planlama yapmanın şart olduğunu, çünkü bugünkü haliyle toplumsal ve ekonomik koşulların devamının toplumu hiçbir yere götürmeyeceğini söyledi.

Sıhhi Tesisatçılar Birliği Başkanı Mehmet Ali Ardıç ise tüm sıhhi tesisatçılara çağrıda bulunarak, birliğe üye olmalarını istedi.

Tesisatçıların kendi mesleklerine sahip çıkmalarını arzuladıklarını ifade eden Ardıç, zamanın dayanışma birlik ve beraberlik zamanı olduğunu vurguladı.

İnşaat sahipleri ve müteahhitlere de çağrıda bulunan Ardıç, işinin ehli olan insanlara iş vermelerini tavsiye etti.

KTEZO’ya verilen denetim yetkisinin Sıhhi Tesisatçılar Birliği ile işbirliği içinde etkili bir şekilde devam edeceğini belirten Birlik Başkanı Mehmet Ali Ardıç, başlayan ve halen devam eden denetimlerin kayıt dışılığa son vermek adına hem odamızın hem bağlı birliklerin çabası ve yardımıyla genişleyerek devam edeceğini kaydetti.

Ardıç, Sıhhi Tesisatçlar Birliği olarak her bir inşaat için ilgili inşaatın tesisatının standartlara uygunluğunun belgelendirilmesi gerektiğini ve bu konuda yetkililerden Tesisatçılar Birliği’nin yetkilendirilmesi için yasal düzenleme talep ettiklerini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.