1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SİHİRLİ GİRNE GECESİ”
“SİHİRLİ GİRNE GECESİ”

“SİHİRLİ GİRNE GECESİ”

“SİHİRLİ GİRNE GECESİ”

A+A-

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri, 12 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.00’de Amfitiyatro'da yer alacak “Sihirli Girne Gecesi” ile devam ediyor. Gecede; sihirbazlık gösterisi, ateş şov, dans gösterileri gibi çeşitli etkinlikler yer alacak.

Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre gecede; “Yetenek Sizsiniz” programının sevilen kahramanları İrem ve köpeği Cash'ın gösterisi yanında, “Yetenek Sizsiniz” programının birincilerinden Burak ve Kıvanç'ın sihirbazlık gösterisi, ateş şov ve dans gösterileri var.

Etkinliğin biletlerinin yetişkinler için15 TL'den, çocuklar için ise 10 TL'den satışa çıktığı, biletlerin Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi, tüm Deniz Plazalar ve Girne'deki Beer Point'ten, aynı zamanda etkinlik akşamı girişten temin edilebileceği belirtildi.

Engelli vatandaşlardan ise etkinliğe girişte ücret alınmayacağı kaydedildi.

GÜNGÖRDÜ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaz tatilinde olan çocuk ve gençlerin çeşitli gösterilerin yer alacağı bu gecede güzel vakit geçireceklerine inancını belirterek, tüm halkı 12 Ağustos Çarşamba akşamı Girne Amfitiyatro'ya davet etti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.