1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIK SIK ADINI DUYURAN CLAİRA LOUİSE EVA YİNE..
SIK SIK ADINI DUYURAN CLAİRA LOUİSE EVA YİNE..

SIK SIK ADINI DUYURAN CLAİRA LOUİSE EVA YİNE..

Son dönemlerde adı sık sık hırsızlık olaylarına karışan Claira Louise Eva, bu kez de sahilde şezlong üzerine bırakılan çantadan cüzdan çaldı. Paranın bir kısmını harcadı.

A+A-

Gazimağusa’da Glapsides sahilinde Nermin Yener’in şezlongda bıraktığı içerisinde 500 TL nakit para, sürüş ehliyeti ve kimlik kartı bulunan cüzdanı çaldığı öne sürülen Claira Louise Eva tutuklandı. Gazimağusa’da dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine 1 günlük tutukluluk emri alındı. Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Osman Örs’ü tanık olarak dinletti.

Tanık polis, zanlının 15 Temmuz 2013 tarihinde Glapsides sahilinde Nermin Yener’in şezlong üzerinde bıraktığı çanta içerisindeki cüzdan ve içerisindeki 500 TL nakit para, Kıbrıs Cumhuriyeti kimlik kartı ve KKTC sürüş ehliyetini çaldığını söyledi. Örs, zanlının aynı gün tespit edildiğini ve paranın bir kısmı ile alışveriş yaptığının belirlendiğini kaydetti. Zanlının gönüllü ifade verdiğini ve birçok iddiada bulunduğunu ifade eden Osman Örs, bu ifadenin teyit ve tekzibini yapmaları gerektiğini dile getirdi. Zanlının çaldığına inandıkları paradan geriye kalan 450 TL’nin henüz bulunamadığına dikkat çeken Örs, soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 1 gün tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.