1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİKAYET ETTİ, CEZAYI YEDİ
ŞİKAYET ETTİ, CEZAYI YEDİ

ŞİKAYET ETTİ, CEZAYI YEDİ

ŞİKAYET ETTİ, CEZAYI YEDİ

A+A-

Apartmanın önündeki çöpleri şikayet eden vatandaş, LTB’den 770 TL tutarında çöp konteyneri almak zorunda bırakıldı.

Nur Apartmanı’nın sahibi Enver Berkcan, komşu apartman sakinlerinin çöplerini apartmanının önüne atması sonucu oluşan çöp yığınını nedeniyle Lefkoşa Türk Belediyesi’ne (LTB) şikayet etti, ancak belediye yetkilileri, apartmanının önünde çöp konteyneri bulunmaması nedeniyle cezayı Berkcan’a kesti.

Konuyla ilgili şikayette bulunan Berkcan, “Mahalle sakinleri, apartmanın olan çöp konteynerini bir oyana, bir buyana çekiyor. Yan apartman dahil herkes kullanıyor” dedi.

Konteyneri bulamadıklarında ise çöplerini bizim apartmanın önüne atıyorlar” diyen Berkcan, bu durumun birkaç yıldır sürdüğünü ancak yan komşularının, yaptığı uyarılara rağmen kendisini dikkate almadığını söyledi.

LTB ekipleri, önceki gün Berkcan’ın şikayeti üzerine Dr Fazıl Küçük Bulvarı’nın paralel sokağında bulunan apartmana giderek, çöp konteyneri eksikliği ve apartmanın önündeki çöp yığını nedeniyle faturayı Enver Berkcan’a çıkardı. Verilen ihbarnamede Berkcan’a, “derhal” belediyenin tedarik edeceği 770 TL’lik çöp konteynerini alması konusunda çağrı yapılırken, konteynerin bedelinin faturasına yansıtılacağı da ifade edildi.

Berkcan, yarın belediyeye gidip durumu izah edeceğini, belediyedeki yetkililerin de bu yanlış anlamayı düzeltmesini istediğini söyledi.

Kıbrıs

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.