1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ŞİKE YAPMADIK ŞAMPİYON OLDUK
ŞİKE YAPMADIK ŞAMPİYON OLDUK

ŞİKE YAPMADIK ŞAMPİYON OLDUK

Şike yapmadık şampiyon olduk...

A+A-

2011’de 9 puan gerideyken zirveye çıktıklarını anlatan Aziz Yıldırım, “Sonra ‘Şike yaptınız’ deyip bizi içeri attılar. Emniyet görüntüleri yayınladılar. Bu süreçte mahkemede söylediklerimizin ne kadar doğru olduğunu şimdi tüm Türkiye anlamıştır” dedi.

İKİNCİ yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Fenerbahçeliler, Antalya Fenerbahçeliler Derneği’nin SENTIDO Zeynep Golf Hotel’de düzenlediği “birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi”nde kampın ilk döneminin yorgunluğunu attı.
Geceye başkan Aziz Yıldırım, ile teknik direktör Ersun Yanal ve oyuncular ile birçok
Fenerbahçe dernek başkanı katıldı.
Salona alkışlar ve çalınan marşlar eşliğinde gelen başkan Aziz Yıldırım, üyelere hitaben bir konuşma yaptı. Yıldırım, her branşta şampiyon olmak için mücadele ettiklerini belirterek, “Şuan 8 puan farkla lideriz. Puan farkının artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

DOĞRULARIMIZDA HEP ISRAR ETTİK

2011 Ocak ayında ligde 9 puan gerideyken, ilk maçlarını Antalyaspor ile oynayıp, ardından şampiyon olduklarını hatırlatan Yıldırım, şöyle devam etti:
“Sonra ’Şike yaptınız’ dediler ve bizi içeri attılar. Bu süreçte söylediklerimizin doğru olduğunda ısrar ettik ve arkasında durduk. Türkiye’de sivil toplum kuruluşu örneğini gösterdik. İyi ki varsınız. 3 Temmuz süreci sonrasında mahkemeye çıktığımız gün söylediğimiz sözlerin ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. ’Oyunculara para verildi’ denildi. Emniyet görüntüleri yayınladı. Bugünlerde bizim doğru olduğumuzu Türkiye anlamıştır. Biz şike yapmadık şampiyon olduk. Alınteri ile kazandık.”

İLKLERİ YAPMANIN KARŞILIĞI

Aziz Yıldırım, Türkiye’de ilkleri kendilerinin gerçekleştirdiğini söylerken de şu ifadeleri kullandı:
“Stat yaptık, salonlar yaptık. Kulüpler Birliği başkanlığım dönemimde 150-160 milyon dolarlarda olan yayıncı kuruluş ihalesini 460 milyon dolara çıkardık. Onun karşılığında bizi içeri attılar. Biz sporda varız. Siyasette yokuz. Şampiyon olmak için her branşta mücadele edeceğiz. Burada olmaktan dolayı hepimiz çok mutluyuz.”

GECE PiSTTE GÜNDÜZ SAHiLDE

Fenerbahçe’nin, en eğlenceli ve esprili futbolcularından biri olarak bilinen Raul Meireles, önceki gün düzenlenen ‘birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi’nde de ilgi odağıydı. Şarkılara eşlik eden Portekizli yıldızın favorisi yine “Ankara’nın bağları” oldu. Bir ara davul çalmaya bile soyunan Meireles, dün de eşi Ivone ve kızı Lara ile birlikte sahilde yürüyüş yapıp güzel Antalya havasının tadını çıkardı.

YÜZLERİN GÜLDÜĞÜ GECE

AntalyalI bir sanatçının şarkılarıyla coşup, marşlar söyleyen sarı lacivertliler, geç saatlere kadar eğlendi. Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler, Ersun Yanal ve kaptanlar Emre ile Volkan’a plaket verildi.

LEFTER ANILDI

F.BAHÇE, efsanesini unutmadı... 13 Ocak 2012’de aramızdan ayrılan “Ordinaryüs” lakaplı Lefter Küçükandonyadis, vefatının 2. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Büyükada’daki mezarı başında düzenlenen anma törenine Küçükandonyadis’in ailesi yakınları ve sevenleri katıldı.

SKORER

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.