1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIKINTILAR ANKARA'YA TAŞINIYOR!
SIKINTILAR ANKARA'YA TAŞINIYOR!

SIKINTILAR ANKARA'YA TAŞINIYOR!

Polis hükümetten umudunu kesti!

A+A-

Yeni Bakış'ta yer alan habere göre; Polis mensuplarının yasalarındaki anomali nedeniyle emekliye ayrıldıktan sonra alamadıkları maaşları konusunu Türkiye’nin gündemine taşıyor. 

CTP ve TDP’ye inançları kalmadı

7 Ocak seçimleri öncesi şu an hükümette yer alan CTP ve TDP’nin “Seçimin ardından yasayı değiştireceğiz” sözüne karşın aradan geçen 5 aylık sürede herhangi bir adım atılmaması polis emeklilerini çileden çıkardı. 

5 ay geçti hükümetten ses yok

Yeni Bakış’a konuyla ilgili bilgi veren bir grup emekli polis, “Bize önce yasamızı seçime gitmeden geçirme sözü verip meydanlarda polisle birlikte eylem yapanlar son gün bu sözlerinden cayarak, seçimi bekleyin dediler. Seçimin ardından o gün muhalefette yer alan CTP ve TDP bugün hükümet koltuğunda ve aradan 5 aylık bir süre geçmesine karşın henüz bir hareketlenme yok” dedi.

Sorun Erdoğan hükümetine taşınacak

Emekli polisler, kendileriyle adeta alay ettiğini iddia ettikleri CTP ve TDP’den umudunu kestiklerini belirterek, “Madem bizi yönetenler binlerce insanı ve ailelerinin ekmek parasını ilgilendiren bu kadar önemli bir konuda adım atamıyorlar, biz de Türkiye’de yeni kabine göreve başlar başlamaz sıkıntımızı Kıbrıs İşlerinden de Sorumlu Bakana ileteceğiz” diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.