1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sıla'dan Ahmet Kural'a evlilik göndermesi
Sıla'dan Ahmet Kural'a evlilik göndermesi

Sıla'dan Ahmet Kural'a evlilik göndermesi

Sıla'dan Ahmet Kural'a evlilik göndermesi

A+A-

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Sıla, yeni barıştığı sevgilisi Ahmet Kural'a "Bekarlığı çok tasvip etmiyorum" diyerek evlilik imasında bulundu.

Pop müziğinin sevilen sanatçısı Sıla, Ondan Kalan Şarkılar konserini son olarak Bursa'daki dinleyicileri ile buluşturdu. Konser esnasında dinleyicilere seslenen Sıla," Bekarlığı çok tasvip etmiyorum" dedi. Yaptığı açıklamada Ahmet Kural ile barıştıkları yada barışmak için mesaj göndermesi yaptığı merak konusu oldu.

"BEKARLIĞI TASVİP ETMİYORUM"

Yaz konserleri kapsamında Bursa'ya gelen ve 3 gün önce de sahne alan Pop müziğinin sevilen sanatçısı Sıla, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Ondan Kalan Şarkılar konserinin sonuncusunu Bursa'da tamamladı. Sahnede duruşu ile öne çıkan sevilen sanatçıyı dinlemek için gelen 5 bin kişi yer bulamayınca ayakta izlemek zorunda kaldı. Sahnede dinleyicisine seslenen Sıla, " Bekarlığı tasvip etmiyorum" diyerek kafalarda soru işaretine neden oldu.

AHMET KURAL'A MESAJ GÖNDERDİ

Eski sevgilisi Ahmet Kural ile ayrılan Sıla'nın tekrar barıştıkları yönünde çıkan haberlerden sonra Ahmet Kural'a bir mesaj göndermesi yaptığı merak konusu oldu.

SAHNE DANSLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Yaklaşık 2 saati aşkın sürede sahne alan Sıla dinleyicilerine kariyerinin 10. yılını 'ON'dan kalan şarkılar' adını verdiği konser serisiyle, birbirinden güzel şarkılarını söylerken, dinleyicilerine de unutulmaz bir gece yaşattı. Sahne dansları ile dinleyicisinin dikkatini çeken Sıla büyük bir ilgi ile karşılandı.

--3795467.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.