1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİLAH VE ARABA ARANIYOR!
SİLAH VE ARABA ARANIYOR!

SİLAH VE ARABA ARANIYOR!

Anowai’yi hastanede yatan Evli tespit etti!

A+A-

Çatalköy’de önceki gün Kudret Evli’nin silahla yaralanması olayı ile ilgili Ürdünlü iki kişinin ardından polis yabancı uyruklu bir kişiye daha ulaştı

Devrim DEMİR

Çatalköy’de önceki gün Kudret Evlinin kurşunlanmasının ardından polis 24 saat içinde 3 kişiye ulaştı.

Yapılan araştırmalarda, polis önceki gün Mağusa’da olayla bağlantılı Ürdünlü 2 kişiyi tespit ederken, olay günü kiralık aracı kullandığı tespit edilen Chimez Godwia Anowai’de gözaltına alındı.

Hasan Albasra ve Safwan Albasra’nın ardından, zanlı Chimez Godwia Anowai’de dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Fadıl Aksun, zanlı aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verdi.

 

Anowai’yi hastanede yatan Evli tespit etti

Soruşturmayı yürüten polis çavuşu Levent Özalp zanlının “Ateşli silahla yaralama”, “Kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde taşıma ve tasarruf” ve “Meskûn mahalde ateş açma” suçlamaları ile tutuklandığını anlattı.

Özalp, Evli’nin vurulması üzerine soruşturma başlattıklarını ve incelenen kamera kayıtlarında olay yerine giden ve şuan plakası tespit edilemeyen kiralık aracı zanlının sürdüğünü tespit ettiklerini söyledi.

Zanlının fotoğraflarının şuan hastanede tedavi altında tutulan Kudret Evli’ye gösterildiğini kaydeden Özalp, Evlinin zanlıyı tespit ettiğini kaydetti.

Soruşturmanın devam ettiğini alınması gereken ifadeler ve olayda kullanılan silah ve kiralık aracın henüz tespit edilmediğini ifade eden Özalp, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.