1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİLAHLAR TANITILDI
SİLAHLAR TANITILDI

SİLAHLAR TANITILDI

Atıcılık Federasyonu aldığı yeni 6 tüfek ve 3 tabancayı basına tanıttı

A+A-
Atıcılık Federasyonu tarafından federasyon bünyesine katılan üç adet yivli silah ile altı adet tabanca dün basına tanıtıldı.

 

Büyük çaba sarf ettik
Federasyon başkanı Türker Yiğitcan basına yaptığı açıklamada büyük uğraşlar sonunda gerekli tüm izinlerin alınarak federasyonun bünyesine kazandırılan tüfek ve tabancaların tüm dünyada kullanılan standartta olduğunu kaydetti.

 

Eksikleri yavaş yavaş tamamlıyoruz
Türker Yiğitcan Federasyonun eksikliklerini yavaş yavaş tamamlamaya çalıştıklarını belirterek bu konuda kendilerine destek olan sponsorlarına ve devlet kademesine de teşekkür etti.

 

Taşkent’teki proje bekliyor
Atıcılık Federasyonu başkanı Türker Yiğitcan Taşkent bölgesinde federasyona tahsis edilen arazi ile ilgili hazırladıkları projenin bekletildiğini kaydederek “bu konuda maddiyat sıkıntımız var. Oraya Avrupa standartlarında bir tesis yapacağız. Bu yüzden destek şart” dedi.

 

Silahlar sportif amaçlı
Federasyon yivli silahlar sorumlusu Mustafa Şefketoğlu ise silahların tüm dünyada sportif amaçlı kullanıldığını ve onun dışında kullanılmadığını kaydederek gerekli tüm güvenlik önlemlerinin ise uluslararası kurallar çerçevesinde alınarak atışların yapıldığını kaydetti.

 

Önceliğimiz güvenlik
Şefketoğlu atış yapacak olanları üç kategoride değerlendirdiklerini ve her kategorinin eğitmenlerinin ve hakemlerinin farklı yetkilerde olduğunu belirterek “önceliğimiz güvenlik. Bu konuda 20 tane uyulması gereken kural var. Atış yapacak kişinin iki kuralı ihlal etmesi durumunda atış yaptırılmaz” dedi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.