1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM
ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM

ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM

Şimdi çok pişmanım

A+A-

 

Gazimağusa Akyar Sınır Kapısı yakınlarında polisin  kurduğu pusuda tasarrufunda 330 gram “Sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirilen Hasan Sarı dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye olguları aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Özgür Biçenleroğlu, zanlının 27 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen bir operasyonda tasarrufunda 109 paket 330 gram ağırlığında “Sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini anlattı. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın sürdüğünü ifade eden Biçenleroğlu,  olayla ilgili aranan bir şahsın olduğunu ve Polis Genel Müdürlüğü foto parmak izleri şubesinden gelecek olan parmak izi sonuçlarının tahkihkatın seyrini değiştirebileceğini söyledi.

4 gün daha içeride

Biçenleroğlu zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 4 gün ile sınırlandırdı. Mahkemede söz alan zanlı Hasan Sarı, çok pişman olduğunu söyleyerek mahkemeden özür diledi. Huzurundaki şahadet ve zanlının  beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.