1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİMDİ DE KİMLİKSİZ KALDI!
ŞİMDİ DE KİMLİKSİZ KALDI!

ŞİMDİ DE KİMLİKSİZ KALDI!

Bölge halkı Belediyeye tepkili!

A+A-

72 yaşındaki Ahmet Levent Akın’ın çöpler içindeki yaşam savaşını kamuoyu gündemine taşınmasının ardından Girne Belediyesi çöplere müdahale etti. Çöpler kepçeyle toplanırken Akın’ın birkaç parça eşyası ile kimliği de kayboldu

Devrim DEMİR

Girne’nin göbeğinde kimsenin kullanmadığı bir evin bahçesini kartonlar ve tahtalarla kulübeye çeviren Ahmet Levent Akın’ın yaşadığı yere Girne Belediyesi müdahale etti.

14 yıldır kulübe haline getirdiği yerde, herkesten habersiz yaşam mücadelesi veren Ahmet dede, geçtiğimiz günlerde yaşadığı çöplükten alınarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Ahmet dede’nin tedavisi ve bakımı Lefkoşa Hastanesi’nde devam ederken yaşamak zorunda kaldığı çöplük, Girne Belediyesi tarafından dün sabah saatlerinde temizlendi.

Bölgedekiler belediyeye tepkili

Ahmet dedenin çöplük içinde yaşadığını bilen bölge sakinleri ise Girne Belediyesi’ne oldukça tepkili. Bölge sakinleri, yaklaşık 2 yıl önce yardımseverlerin belediye’nin kapısının çalındığını ancak olumsuz yanıt alındığını ifade ederken, Ahmet dedenin kaldığı yeri belediyenin bildiğini ancak görmemezlikten geldiğini iddia etti.

Ahmet dede kimliksiz kaldı

Girne Belediyesi  72 yaşındaki Ahmet Levent Akın’ın 14 yıl yaşamını sürdürdüğü evin verandasındaki çöpleri temizledi. Çöpler kepçeyle toplanırken Akın’ın birkaç parça eşyası ile kimliği de kayboldu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.