1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİMDİ KONUŞACAK
ŞİMDİ KONUŞACAK

ŞİMDİ KONUŞACAK

8 tane Extacy ile yakalanan Erhan Gür’ün, uyuşturucu krizine girdiği iddia edildi

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da aldığı ihbarı değerlendiren Narkotik Şube ekipleri, suriçi bölgesinde yaptıkları operasyonda Erhan Gür isimli zanlının üzerinde 8 adet extacy türü olduğuna inanılan uyuşturucu hap ele geçirdi.

Tutuklanarak mahkemeye çıkarılan zanlı suçlarını kabul ederken polisin kendisini darp ederek küfür ettiğini ileri sürdü.

İhbar yakalattı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 1 Mart 2016 tarihinde zanlı Erhan Gür’ün üzerinde uyuşturucu madde olduğu   ve uyuşturucu madde ile suriçi bölgesinde bulunan bir çay bahçesinin civarına gideceği yönünde bilgi aldıklarını ve konu yerde pusu görevine başladıklarını söyledi. Pusu görevine başladıktan 5 dakika sonra zanlının konu yere geldiğini belirten Özdesoy, zanlıyı alıkoyduklarını ve üzerinde yapılan aramada 8 adet extacy olduğuna inanılan uyuşturucu içeren hap bulduklarını ifade etti.

Yakalandıktan sonra krize girdi
Soruşturmanın henüz yeni başladığını ve aranan bir şahsın olduğunu belirten Özdesoy, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu talebi 2 gün ile sınırlandırdı. Mahkmede söz alan zanlı Erhan Gür, suçunu kabul ettiğini  söyledi, polisin kendisini darp ettiğini ve küfür ettiğini iddia eden Gür, tutukluluk talebine itiraz etmedi. Tanık polis Hüseyinn Özdesoy iddiaları reddederek, zanlının yakalandıktan 30 dakika sonra uyuşturucu krizine girdiğini söyledi.
Huzuzundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.