1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİMDİLİK ÖZGÜRLER
ŞİMDİLİK ÖZGÜRLER

ŞİMDİLİK ÖZGÜRLER

Şimdilik özgürler ancak;

A+A-

Cypri Cola Company Ltd’in deposundan su çalan iki zanlı ile faturasız suları satan alan market sahibi yargılanıncaya kadar serbest kaldı

Alayköy'de faaliyet gösteren Cypri Cola CompanyLtd isimli şirkettin deposunda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. Suçla bağlantılı tutuklu bulunan depo sorumlusu İsmail Hakan, şirket şoförlerinden Günay Yurt ve Ahmet Erdoğan dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ÇALIP SATMIŞLARDI

Duruşmada hırsızlık olayının Mart-Şubat ayları arasında meydana geldiği açıklanırken, polis, evsu isimli şirkette çalışan zanlıların 890 kasa 0,5 litre ebadındaki suyu,160 adet bardak suyu,10 kasa 1,5 litrelik suyu ve 4 adet 5 litrelik yağı şirket deposuna kaydını yapmayıp, el altından sattıklarını söyledi. Zanlıların sattıkları su ve yağlardan elde ettikleri 6 bin 143 TL’yi şirket muhasebesine vermeyip çaldıklarını kaydeden polis, şirket sorumlusunun durumu fark edip polise şikâyetçi olması üzerine zanlıların gözaltına alındıklarını söyledi. Zanlılar hakkında müstahdem tarafından sirkat suçundan dolayı soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, yapılan araştırmalar sonucu şirket deposundan çıkarılan mal sayısı ile tutanaklara işlenen miktarların farklı olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Polis, soruşturmanın tamamlandığını kaydederek zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

Mahkeme,zanlı İsmail Hakan’ın 3 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı 1 kişinin 50 bin TL kefil kefaleti imzalamasına, ayrıca zanlılar Günay Yurt ile Ahmet Erdoğan için de KKTC vatandaşı birer kefilin 50 bin TL değerinde kefil kefaleti imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.