1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİMDİLİK SERBEST!
ŞİMDİLİK SERBEST!

ŞİMDİLİK SERBEST!

Ciddi şekilde darp etmişlerdi...

A+A-

Şimdilik serbest!

Abbas ELMAS

Metehan-Alayköy anayolu ağıllar çemberi yakınlarında 17 ağustos tarihinde Mehmet Teke'yi kullandığı KM 970 plakalı aracından zorla indirip ciddi şekilde darp edip bıçaklayan 4 kişi hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı.

Haklarında başlatılan polis soruşturması tamamlanan Mehmet Hamuryudam, Mustafa Yabancı, Bülent Çolak poliste aleyhlerine dava okunup serbest bırakılırken, Mustafa Yarıcı dün teminat talebiyle Lefkoşa'da yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulgular aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Fuat Kurtulan, zanlı Mehmet Hamuryudam, Mustafa Yabancı, Bülent Çolak'ın Metehan-Alayköy anayolunda 17 ağustos tarihinde meydana gelen “Adam yaralama” ve “Kanunsuz bıçak taşıma” suçlarından dava okunarak serbest bırakıldığını söyledi.

22222222-001.jpg

Polis memuru Fuat Kurutulan, zanlı Mustafa Yarıcı’nın ise "Yaralama", "Ciddi darp" ve "Kanunsuz bıçak tasarrufu" suçlamaları ile aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Kurtulan, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve şuan askerlik görevini yaptığını ifade ederek ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, Mustafa Yarıcı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığına bulgu yaparak, zanlının ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklanması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 50 Bin TL'lik kefalet senedi imzalaması şartıyla tutuksuz yargılanmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.