1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİMGE KIRMIZI İTHAM EDİLDİ!
SİMGE KIRMIZI İTHAM EDİLDİ!

SİMGE KIRMIZI İTHAM EDİLDİ!

Ölümlü kazada,

A+A-

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda, Haspolat mevkiinde 27 Nisan 2013 tarihinde meydana gelen ve bir buçuk aylık bebek Emir Yılmaz’ın ölümü ile sonuçlanan kazada HE 842 plakalı araç sürücüsü Simge Kırmızı, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün yargıç karşısına çıkarıldı. Simge Kırmızı, “Dikkatsiz sürüş” ve “Tedbirsizlik” suçlamalarıyla itham edilmesinin ardından aleyhine getirilen suçlamaları kabul etti.

15 Ekim'de son kez dinlenecek

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, sanık Simge Kırmızı'nın davasının son kez dinlenmek üzere 15 Ekim'e ertelenmesine emir verdi. Mahkeme Başkanı Ömer Güran Simge Kırmızı'nın davası görüşülünceye kadar tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kaza nasıl olmuştu?

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda 27 Nisan 2013 tarihinde saat 12.30 sıralarında Gazimağusa-Lefkoşa istikametinde seyreden 19 yaşındaki Simge Kırmızı yönetimindeki HE 842 plakalı aracın, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Lefkoşa-Gazimağusa istikametine doğru seyretmekte olan 33 yaşındaki Feriha Sıla Şentürk yönetimindeki LL 587 plakalı aracın sağ ön kısmına çarpması sonucu meydana gelmişti.

HE 842 plakalı araç sürücüsü 19 yaşındaki Simge Kırmızı kazadan yara almadan kurtulurken LL 587 plakalı araç sürücüsü Feriha Sıla Şentürk ise hafif yaralanmıştı. Kazada, Feriha Sıla Şentürk’ün aracında yolcu olarak bulunan kızı 12 yaşındaki Emine Yontucu’nun sağ ayağı kırılırken, araçta yolcu olarak bulunan henüz bir buçuk aylık bebek olan Emir Yılmaz ise 28 Nisan 2013 tarihinde tedavi gördüğü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yaşam savaşını kaybetmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.