1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sinan Akçıl: Tarkan'ın gazı geçsin...
Sinan Akçıl: Tarkan'ın gazı geçsin...

Sinan Akçıl: Tarkan'ın gazı geçsin...

Şok!

A+A-

Sinan Akçıl gittiği bir mekan çıkışında Tarkan'la ilgili şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Akçıl; 'Tarkan’ın gazı geçsin, herkes 'Yüzyılın Aşkı’na döner.' dedi.

Türk pop müziğinin Megastar'ı Tarkan, 1 yıl aranın ardından yeni albümü ile müzik piyasalarına geri döndü. Sinan Akçıl gittiği bir mekan çıkışında Tarkan'la ilgili şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.
 
Sözcü'de yer alan habere göre uzun bir aradan sonra kariyerinin 10. albümüyle dinleyicisinin karşısına çıkan Tarkan, tüm Türkiye’de büyük ses getirdi. Kısa sürede özellikle dijital ortamda hatırı sayılır bir indirme oranına ulaşan Tarkan’ın başarısı konusunda herkes hemfikirken bu albüme ve yapılan tartışmalara dair bir açıklama da Sinan Akçıl’dan geldi.
 
TARKAN GAZI
 
Gittiği bir mekan çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sinan Akçıl, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtladıktan sonra kendisine yöneltilen Tarkan sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi. Albümün çok ses getirdiğine dair soruya Akçıl, “Tarkan’ın gazı geçsin, herkes 'Yüzyılın Aşkı’na döner” şeklinde bir açıklamaya imza attı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.