1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİNEKLİ GEMİ, İLAÇLANDI
SİNEKLİ GEMİ, İLAÇLANDI

SİNEKLİ GEMİ, İLAÇLANDI

Mağusa Limanı’nı açıklarına önceki gün yaklaşan Panama bayraklı “Nabolsi 1” isimli gemide, aşırı miktarda sinek görülünce limana girişine izin verilmedi

A+A-

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa Limanı’na önceki gün bakım yaptırmak için yaklaşan Panama bayraklı “Nabolsi 1” isimli gemide aşırı miktarda sinek görülmesi nedeniyle ilk anda limana girişine izin verilmedi.

1 buçuk deniz mili açıkta bulunan gemiye Gazimağusa Limanı’ndan kontrole giden ekibin, daha önceden gemide bulunan hayvanların dışkıları nedeniyle aşırı miktarda sinek olduğunu fark etmesi üzerine, geminin limana girişine izin verilmedi.

Gazimağusa Limanı yetkililerinin görevlendirmesiyle sıhhiye ekipleri dün mesai saatleri içerisinde gemide gerekli ilaçlamaları yaptı ve gemi öğleden sonra limanın tersane bölümüne girişine izin verildi.

Konuyla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Gazimağusa Limanı Kılavuz Kaptanı Fatih Aksoylar, adı edilen geminin önceki gün Gaziağusa Limanı açıklarına giriş yaptığını söyledi. Geminin gerekli kontrollerinin yapılması için 1 buçuk deniz mili açıklarında bekletildiğini kaydeden Aksoylar, gemiye Gazimağusa Limanı’ndan giden ekibin rutin kontrollerini yaptığı sırada gemide çok miktarda sinek olduğunu gözlemlediklerini bildirdi.

Fatih Aksoylar, aşırı miktarda sinek bulunan geminin limana girişine izin vermediklerini, dün de Sıhhiye ekiplerinin gemide gerekli ilaçlamayı yapmasından sonra limanın tersane bölümüne girişine izin verdiklerini açıkladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.