1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SİNEM'E PAS VERMEDİ
SİNEM'E PAS VERMEDİ

SİNEM'E PAS VERMEDİ

eski aşka soğuk duş

A+A-

Arda Turan'la aşkı biten Sinem Kobal, önceki akşam bir davette Turan'ın sıkı dostu Emre Belözoğlu'nun yanına gitti. Ünlü futbolcu, eski yengesiyle tek kelime etmedi!

Güzel oyuncu Sinem Kobal'a soğuk duş... Kobal, önceki akşam Kansersiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen bir geceye tek başına katıldı. Sinem Kobal, Four Seasons'taki davette gördüğü Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun yanına giderek eski nişanlısı Arda Turan'ın yakın dostuna selam vermek istedi.

NİŞANLARINA BİLE GİTMEMİŞTİ
Ancak dedikodulara göre; Belözoğlu, Sinem Kobal'ı görünce yerinden dahi kalkmadı ve güzel oyuncuyla tek kelime etmedi! Bunun üzerine Kobal da apar topar masasına döndü. Arda Turan'la olan yakın arkadaşlığıyla bilinen Emre Belözoğlu, Sinem-Arda ilişkisi sürerken de güzel oyuncuya karşı tepkiliydi. Hatta Fenerbahçeli yıldız; çiftin nişan törenine bile katılmamıştı. Emre Belözoğlu'nun Sinem Kobal'a sergilediği soğuk tavırların gerekçesi olarak; eşi Tuğba Belözoğlu ile Kobal'ın yıllardır bir türlü barışmayan yıldızı gösteriliyor!

TAM KADRO DAVETTE
Kansersiz Yaşam Derneği tarafından Four Seasons Otel'de düzenlenen geceye; Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Alper Potuk da katıldı.

* Sıkı dostların arası bir dönem Tuğba Belözoğlu ve Kobal arasındaki gerginlik yüzünden açıldı.
* Nişan yüzüğünü çıkartan Sinem Kobal'ın elleri boş kaldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.