1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

''Kendimi yakarım, vermem''

A+A-

 

Mağusa’da evine haciz gelen ve en kısa zamanda evini tahliye etmesi istenen Sıdıka Aycan, evini tahliye etmemek için direniyor.

Mağusa’da evine haciz gelen ve en kısa zamanda evini tahliye etmesi istenen Sıdıka Aycan, evini tahliye etmemek için direniyor. Aycan dün benzin bidonu ile “Kendimi yakarım ama bu evi kimseye bırakmam” diyerek sinir krizi geçirdi ve yetkililerin sorununun çözümü için yardım etmesini talep etti.

Mağusa Maraş bölgesinde Mart ayında evine haciz gelen ve mahkeme emri ile en kısa zamanda evini tahliye etmesi istenen Sıdıka Aycan, evini tahliye etmemek için direniyor. Okuma yazması olmadığı için avukatı tarafından kandırıldığını iddia eden Aycan, “Gidecek kapım yok. Evimi elimden aldılar. 3 çocuğumla nereye gideceğim” diyerek isyan etti. Evini tahliye etmesi istenen Aycan, dün evi önünde eline aldığı benzin bidonu ile “Kendimi yakarım ama bu evi kimseye bırakmam” diyerek sinir krizi geçirdi. Evini tahliye etmemek için direnen Aycan’ı polis ve Sosyal Hizmetler Dairesinde görevli memur sakinleştirerek kendisine zarar vermemesi için ikna etti.

haciz.jpg

AYCAN: “BENİ KANDIRDILAR…”

Eşinin ortağı olduğunu dülger dükkanının üzerine ev yapan ve 3 çocuğu ile yaşayan Sıdıka Aycan, eşinin ortağının başkasına olan borcu yüzünden iş ortağına 7 bin TL verdiklerini ve kontrat imzaladıklarını söyledi. Evin tapusunu almak için Tapu Dairesi’ne gittiklerini söyleyen Aycan, Tapu Dairesi’nde dülger dükkanının üzerinde haciz olduğunu öğrendiklerini ve tapuyu alamadıklarını bu yüzden de avukat tuttuklarını anlattı. Mart ayında ise mahkeme tarafından kendisine tahliye emri gönderildiğini söyleyen Aycan, avukatının evin tapusunu üzerine geçirdiğini iddia etti. Aycan, bu olaydan sonra başka bir avukat tuttuğunu dile getirerek, yeni tuttuğu avukatın da kendisini kandırdığını ve evini elinden aldıklarını ileri sürdü.

aycan.jpg

“AVUKATIM MAL SAHİBİ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI…”

Dün evine İcra Memurlarının geleceği haberini alan Sıdıka Aycan, sinir krizi geçirdi. Aycan, eline benzin bidonu alarak “Böyle adalet mi olur? Gidcek kapım, tutunacak dalım yok. Kendimi de evi de benzin döküp yakacağım. Avukatım mal sahibi ile iş birliği yaptı, evimi elimden aldılar. Biz Türkiyeliyiz diye mi böyle yapıyorlar? Kendimi yakarım ama bu evi kimseye bırakmam. Okumam yazmam yok diye beni kandırdılar” diyerek isyan etti. Aycan’ı olay yerine gelen polis ekipleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görevli memur sakinleştirerek kendisine zarar vermemesi için ikna etti.

avk.jpg

 

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.