1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIRADA ÖLÜM ORUCU VAR
SIRADA ÖLÜM ORUCU VAR

SIRADA ÖLÜM ORUCU VAR

Girne’nin bilenen işletmecilerinden

A+A-

Girne’nin bilenen restoranlarından biri olan Yelken Restoran sahibi Sezai Kıraçoğlu, işyerinin bulunduğu arazinin haksız yere belediyeye verildiğini savunarak tek kişilik eylem yapıyor 

Arazi keşmekeşi yüzünden bir süredir Cumhuriyet Meclisi önünde tek kişilik eylem yapan Sezai Kıraçoğlu,bu kez ölüm orucuna başlıyor.Girne’nin bilenen restoranlarından biri olan Yelken Restoran sahibi Sezai Kıraçoğlu,haksızlığa uğradığını iddia ederek başladığı eylemden canı pahasına vazgeçmeyeceğini söyledi.Star Kıbrıs’a konuşan Sezai Kıraçoğlu,“Eğer ölüm orucu da işe yaramazsa çok kötü şeyler olacak”dedi.

ÖLÜM ORUCU İŞE YARAMAZSA DAHA KÖTÜ ŞEYLER OLACAK

Yetkili makamlardan izin alarak 2000 yılından devlet arazisi üzerine restoran inşa eden Sezai Kıraçoğlu, bu nedenle birkaç kez mahkemelik olduğunu ancak ara emri ile kira karşılığı arazinin kendisine kiralanmasına karar verildiğini söyledi. Sezai Kıraçoğlu, mahkeme kararına rağmen, yetkililerin arazinin üçte birini Girne Belediyesi’ne verdiğini savundu. Sezai Kıraçoğlu,bu nedenle meclis önünde eylem yaptığını, her meclis oturumda eylemine devam ettiğini,kısa bir zaman sonra ölüm orucuna başlayacağını ifade ederek, “Eğer ölüm orucu da işe yaramazda çok kötü şeyler olacak”dedi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.