1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIRILSIKLAM OLDULAR
SIRILSIKLAM OLDULAR

SIRILSIKLAM OLDULAR

Başkent Lefkoşa’da dün öğle saatlerinde aniden bastıran ve 20 dakika süren sağanak yağmur, okuldan çıkan öğrencileri kötü yakaladı.

A+A-

Hazırlıksız yağmura yakalanan öğrenciler sırılsıklam oldu. Şiddetli yağan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise kuytu yerlerde ve kafelerin şemsiyelerinin altında yağmurun dinmesini bekledi. Öğrenciler gibi anayollarda yağmur sularından nasibini aldı. Yağmur suları anayolların su göletlerine dönüşmesine neden oldu. 

ÖĞRENCİLER FENA YAKALANDI: Lefkoşa’da iki gündür belirli aralıklarla yağan yağmurlar hem vatandaşların ıslamasına hem de yolların su içinde kalmasına neden oldu. Dün öğlen saatlerinde sadece 20 dakika yağan yağmur, alt yapı yetersizliğinden dolayı anayolların su göletlerine çevirdi. Meteoroloji Dairesi’nin 26 Nisan tarihinde kadar havanın yağmurlu olacağına dair açıklamasına rağmen hazırlıksız sokağa çıkanlar yağmura fena yakalandı. Özellikle okul çıkış saatine denk gelen yağmur öğrencileri yolda yakaladı. Evlerine yaya olarak giden ve şemsiyesiz olan öğrenciler sırılsıklam oldu.Şiddetli yağan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise kuytu yerlerde ve kafelerin şemsiyelerinin altında yağmurun dinmesini bekledi. 

TÜM HAFTA YAĞMUR VAR: Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs, yarından başlayarak 26 Nisan Cuma günü tamamlanacak periyodun ilk günleri üst atmosferdeki soğuk ve nemli, diğer günler ılık hava kütlesinin etkisi altına kalacak. En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk günlerinde 20-23, diğer günler aratarak 23-26 santigrat derece olacak. Hava, yarın parçalı bulutlu ve öğle saatleri yer yer kısa süre hafif sağanak yağmurlu, 21-22 Nisan Pazar-Pazartesi az bulutlu, öğle saatleri parçalı bulutlu ve yer yer hafif sağanak yağmurlu, 23 Nisan Salı açık ve az bulutlu, 24 Nisan Çarşamba az bulutlu, 25-26 Nisan Perşembe-Cuma açık az bulutlu geçecek. Periyot süresince rüzgâr genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette, yağış olan günlerde zaman zaman kuvvetli esecek.

 

Kaynak: Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.