1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR
SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR

SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Yılın ilk ay tutulması 25 Nisan’da gerçekleşecek. Ve bu tüm sırların, gizli anlaşmaların, çevirilen dolapların ortaya çıkmasını sağlayacak. Bu yüzden hem iş yaşamında hem de ikili ilişkilerde kökten değişikliklere neden olabilir

A+A-

KOÇ

Para konusu gündemde,25 Nisan’da Akrep burcunda meydana gelecek olan ay tutulması, para konusunda etkili olacak.Kredi, vergi ya da boşanma gibi konularda para konusu gündeme gelebilir. Artık son kararı verip harekete geçin.

BOĞA

Bazı ilişkiler bitebilir.Aşk ya da iş hayatında yakından tanıdığınız biri hakkında yeni bir şeyler öğreneceksiniz. Ancak, 25 Nisan’daki ay tutulması etkisiyle bunlar hoşunuza gitmeyebilir.Hatta bazı şeyleri sonlandırmanıza bile yol açabilir.

İKİZLER

İş arkadaşlarınıza dikkat. Ay tutulması, iş hayatınızda değişikliklere sebep olacak. Güvendiğiniz bir çalışan işi bırakabilir, büyük bir proje sonlandırılabilir ya da müşterileriniz gidebilir.Ama üzülmeyin. Bu sayede arkanızdan çevirilen işleri öğreneceksiniz.

YENGEÇ

Aşk hayatında büyük değişim.25 Nisan’daki ay tutulması, aşk hayatınızda etkili olacak. Uzun süredir biriyle görüşüyorsanız, kendisi ve ilişkiyle ilgili artık bir karar vermeniz gerekecek.Evli olanlarsa bu dönemde çocuk yapma planlarını konuşabilir.

ASLAN

Yeni bir ev.Bir süredir üzerinde düşündüğünüz ev alma, satma ya da kiralamayla ilgili sonunda maddi bir kaynak bulacaksınız.Üstelik yeni taşınacağınız bu evde, çok uzun süre oturacağınız garanti. Aile fertlerinden biri kadın, yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Mutlaka ilgilenin.

BAŞAK

Anlaşmaları iyi inceleyin.25 Nisan’daki ay tutulması döneminde okumanız için bir anlaşma gelecek önünüze. Çok iyi inceleyin, çünkü bu anlaşma hayat boyu sürebilir. Bu yüzden dikkatli olun, fikrinizi değiştirirseniz geri dönüşü yok

TERAZİ

Sorunlar çözülüyor.Aklınızı uzun süredir para meseleleri kurcalıyor. Merak etmeyin, 25 Nisan’daki ay tutulmasıyla birlikte sorunlar çözülüyor.Eğer iyi bir zam bekliyor ya da bir şeyi satmayı planlıyorsanız, aradığınızı bulacaksınız.

AKREP

Yılın en önemli haftası.Hayatınızda büyük değişiklik ve gelişimlere hazır olun. Sizin için yılın en önemli haftası bu.Ay tutulmasının akrep burcunda meydana gelecek, bu yüzden özellikle ekim ayının sonunda doğan akrepler daha çok etkilenecek.

YAY

Sırlar açığa çıkıyor.25 Nisan’daki ay tutulmasıyla birlikte çevrenizdekilerin gizli saklı neler çevirdiğini öğreneceksiniz.Ya da uzun zamandır sakladığınız bir konuyu artık insanlara anlatmanızın vakti gelmiş olabilir.

OĞLAK

Arkadaşlarınız sizi şaşırtacak.Ay tutulmasıyla bir arkadaşınız hakkında hiç bilmediğiniz şeyler öğreneceksiniz.Bunun dışında yine başka bir arkadaşınızın size çok ihtiyacı olabilir. İçinde bulunduğu krizi atlatmasında yardım edecek kişi, siz olacaksınız.

KOVA

Kariyerinizde yükseleceksiniz.25 Nisan’daki ay tutulması, kariyerinizle ilgili büyük gelişmelerin habercisi.Bir zafer kutlaması ya da yeni pozisyon haberi olması mümkün. Daha önce yaptığınız görüşmelerin iyi sonuçlarını alacaksınız.

BALIK

Yurtdışı seyahati yolda.Bu hafta üzerinde çalıştığınız konular sonlanacak. Ama dinlenmeye fazla vaktiniz yok, çünkü yenileri başlayacak. Hepsinin sonucunda maddi açıdan mutlu olacaksınız.Bu ara yurtdışı seyahatine çıkmanız mümkün.

Kaynak:Hürriyet

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.