1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SIRLARIYLA VEDA ETTİ
SIRLARIYLA VEDA ETTİ

SIRLARIYLA VEDA ETTİ

Denize düşerek can verdi...

A+A-

 

İskele’ye bağlı Kumyalı köyünde bulunan balıkçı barınağında dün sabah saatlerinde, 63 yaşındaki Rahmi Sezer’in cansız bedeni bulundu. Uzun süredir ailesinden ayrı yaşayan Yezer’in sandaldan düşerek öldüğü tahmin ediliyor. Balıkçı arkadaşları tarafından cansız bedeni bulunan Yezer’in yılın 2 ayını Kumyalı’daki barınakta geçirdiği öğrenildi.

Rahmi Yezer, dün sabah saat 09.00 sıralarında arkadaşları tarafından, kaldığı teknenin yanında suyun içerisinde ölü vaziyette bulundu.

Başında yara vardı

Arkadaşlarının haber vermesi ile olay yerine giden İskele Adli Şube ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Başında yara olmasından dolayı düştüğü tahmin edilen Yezer için her hangi bir cinayet şüphesi olmadığı bildirildi. Rahmi Yezer’in kesin ölüm nedeni  bugün Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılacak olan otopsiden sonra belli olacak.

Kendisini alkole vermişti

Uzun süredir ailesinden ayrı olan Yezer’in derin bir bunalım yaşadığı ve kendini alkole verdiği öğrenildi. Evli ve 20 yaşında bir kızı olan Yezer’in ailesi Haspolat’ta ikamet ediyor.

Kimseye zararı yoktu

Kumyalı muhtarı Yaşar Demir, “Rahmetli Rahmi Yezer aslen Haspolatlı idi. Her yılın 1-2 ayı buraya gelir balıkçı arkadaşlarına yardım ederdi” dedi.

Balıkçı barınağına sabah gittiğini söyleyen Demir, “o esnada arkadaşları kalmış olduğu teknenin yan tarafında Rahmi’nin cesedini buldular, bende hemen polise haber verdim” şeklinde konuştu.

Rahmi Yezer’in kendi halinde, kimsesiz, gariban ve hiç kimseye en ufak zararı olmayan bir kişi olduğunu aktaran Demir, ayrıca Yezer’in bölgede sevilen biri olduğunu sözlerine ekledi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.