1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMADI!
ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMADI!

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMADI!

Lefkoşa’da yaşayan Türkmenistan uyruklu kadın

A+A-

Lefkoşa’da yaşayan Türkmenistan uyruklu kadın, memleket ve aile hasreti diyerek, bir şişe şarabı tükettikten sonra sokak ortasında bağırıp, çağırmaya başladı.

Kendinden geçen 37 yaşındaki kadının hareketlerinden rahatsız olan Tomruk Sokak sakinleri, durumu polise bildirdi. Polis, bölgeye giderek Türkmenistanlı kadını karakola götürdü.

Geceyi karakolda geçirdikten sonra dün nöbetçi mahkeme huzuruna çıkarılan genç kadın hakkında 3 gün tutukluluk emri verildi.

   Alkol tesiri geçtikten sonra yaptıklarından pişman olan Türkmenistanlı kadının, 3 gün tutukluluk emri karşısında gözleri yaşardı.

Tutuklama talep eden polis,19 Şubat tarihinde saat 20.30 sıralarında Lefkoşa’da kamu alanı olan Tomruk Sokak içerisinde alkol tesiri altında olan zanlının yüksek sesle bağırıp çağırdığını, çevreye rahatsızlık verdiğini söyledi. Polis, şikâyet üzerine zanlının gözaltına alındığını, hakkında soruşturma başlatıldığını ve ülkede hangi şartlarda kaldığının araştırılacağını belirtti.

Polis, Türkmenistan uyruklu zanlının ilk etapta 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlının üç gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.