1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Siteyi galeriye çevirince kriz çıktı!
Siteyi galeriye çevirince kriz çıktı!

Siteyi galeriye çevirince kriz çıktı!

Komşuları Araba Sattırıyor

A+A-

Burak Özçivit’in 6 arabadan oluşan filosu, komşularını isyan ettirdi. Park yeri bulamayan komşularla arası açılan yakışıklı oyuncu, iki aracını satma kararı aldı.

"Haftaya cuma, kendisi gibi oyuncu eşi Fahriye Evcen ile mutlu evliliklerinin birinci yılını kutlayacak olan Burak Özçivit'in komşuları ile başı dertte! Daha doğrusu Burak Özçivit'in herkesin malumu olan araba sevdası, evlendikten sonra oturmaya başladıkları Acarkent'teki komşuları ile arasını açmış. Hoş; komşuları da haksız sayılmaz hani! Çünkü eşi Fahriye Evcen'inki ile birlikte toplamda altı arabaları olduğu için, diğer site sakinlerinin araçlarına park yeri bırakmıyorlarmış!

İKİSİ GİDECEK DÖRDÜ KALACAK
Öğrendim ki Burak Özçivit; bu yüzden hem kendisine, hem de komşularına sıkıntı yaratan arabalardan kurtulmaya karar vermiş vermesine de topu topu ikisinden vazgeçebilmiş! Eşi Fahriye Evcen'e rahat etmesi için özel şoförlü Mercedes Vito alan Özçivit, eşinin BMW X1'ini ve kendi Range Rover'ını satılığa çıkarmış. Sadece iki arabasından vazgeçebilen Burak Özçivit, bakalım bu sayede komşularıyla arasını düzeltebilecek mi!!!

3 MİLYON TL'LİK GARAJI VAR!
Araba merakını duysam da bu kadar da aşırı olduğunu tahmin etmediğim Burak Özçivit'in garajı resmen oto galerisi gibi! Özçivit'in galerisinde; dağda bayırda kullandığı Jeep marka bir arazi aracı, uzun yollar için aldığı BMW 5.20d, cabrio Mercedes SL 500, Range Rover Autobiography, Fahriye Evcen'in BMW X1'i ve Evcen'e yeni satın aldığı Mercedes Vito var. Ortalama bir rakamla Burak Özçivit'in galerisinde 3 milyon TL yatıyor!"

--11761580.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.