1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİVİL HAVACILIK DAİRESİ TEMSİLCİLERİ ANTALYA'DA ÇALIŞTAYA KATILDI
SİVİL HAVACILIK DAİRESİ TEMSİLCİLERİ ANTALYA'DA ÇALIŞTAYA KATILDI

SİVİL HAVACILIK DAİRESİ TEMSİLCİLERİ ANTALYA'DA ÇALIŞTAYA KATILDI

Sivil Havacılık Dairesi’nden bir heyet, DHMİ’nın düzenlediği Havaaracı Kaza Araştırma ve İnceleme Çalıştayı’na katıldı.

A+A-

Sivil Havacılık Dairesi’nden bir heyet, Türkiye Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı (DHMİ)’nın düzenlediği Havaaracı Kaza Araştırma ve İnceleme Çalıştayı’na katıldı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığından verilen bilgiye göre, 10-11 Ocak’da Antalya’da Harrington Park Hotel’de yer alan çalıştaya KKTC’den, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi ile Hava Trafik Şube Amiri Ali Uzunyayla katıldı.

Hava araçlarının kaza nedenlerine ilişkin bazı çalışmalar ile kazaların önüne nasıl geçileceğinin tartışıldığı çalıştayda üniversite ve uçuş okullarından katılan temsilciler de projelerini sundu.

Sivil Havacılık heyetinin, DHMİ ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü temsilcileriyle yaptığı görüşmede, kurumlar arasında yakın işbirliğinin devamı yönünde mutabık kalındığı kaydedildi.

Antalya Havalimanı’nı da ziyaret eden Sivil Havacılık Dairesi heyeti, güvenlik ve Pist-Apron-Taksi yolları hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Çalıştay ve Antalya Havalimanında gerçekleştirilen temaslarda, havacılık alanında iki ülkenin tam bir işbirliği ve uyum içinde olduğu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un göreve gelmesiyle temas ve yakınlaşmanın arttığı belirtildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.