1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİVİL SAVUNMA TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI İLE GENÇLİK DAİRESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ
SİVİL SAVUNMA TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI İLE GENÇLİK DAİRESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

SİVİL SAVUNMA TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI İLE GENÇLİK DAİRESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile Gençlik Dairesi arasında, “afet ve acil durumlar öncesinde, esnasında ve sonrasında dayanışma, eğitim ve sosyal ilişkiler alanında” işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile Gençlik Dairesi arasında, “afet ve acil durumlar öncesinde, esnasında ve sonrasında  dayanışma,  eğitim ve sosyal ilişkiler alanında” işbirliği protokolü imzalandı.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, protokole, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü Mehmet Güneş ile Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu imza koydu.

Protokolle, “Gençliğe yönelik müşterek organizasyonlar yapmak, birbirlerine kurumsal destek sağlamak, gençlik üzerinde kültür, dayanışma ile dostluk bağlarını geliştirmek, ulusal ve uluslar arası alanlarda işbirliklerini geliştirmek, genç nesilde afet ve acil durumlar ile diğer sivil savunma konularında bilinç yaratmak, afet ve acil durumlarda iki taraf arasında işbirliğini daha da geliştirmek arzusuyla ve böyle bir işbirliğinin her iki taraf için karşılıklı yararların bilincine varmak” amaçlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.