1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİYAH ÇELENKLİ PROTESTO!
SİYAH ÇELENKLİ PROTESTO!

SİYAH ÇELENKLİ PROTESTO!

Tel-Sen, yarın Başbakanlık, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı’na siyah çelenk koyarak protesto yapacak.

A+A-

Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları Sendikası (Tel-Sen), “haberleşmede yanlış adımlar atıldığını” öne sürerek bunu protesto etmek için yarın Başbakanlık, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı’na siyah çelenk koyarak protesto eylemleri yapacağını açıkladı.

Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan yazılı açıklamasında, “yarın saat 09.30’da Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na, saat 10.00’da Başbakanlık’a ve saat 10.30’da Maliye Bakanlığı’na siyah çelenk koyarak Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili alınan kararları, duyarsızlığı ve gerçekleştirilen peşkeş çekmeleri protesto edeceklerini” kaydetti.

“Tel-Sen Yönetim Kurulu’nun Kuzey Kıbrıs Turkcell’e fiber optik kablo hattı çekme izni verilmesinin yanlışlarını defalarca belirttiğini ve gerekli makamları kamuoyu önünde uyardığını” ifade eden Soysan, “Ancak hükümetin her ne hikmetse sanki Kuzey Kıbrıs Turkcell’e imtiyaz tanıma zorunluluğu varmış gibi davranmasının oldukça manidar olduğunu her platformda belirttik. Kamuoyunun dikkatini çekmek adına çeşitli eylemler gerçekleştirdik” dedi.

Soysan, Karayolları Dairesi ile GSM operatörlerinin protokol imzaladığının ortaya çıktığını belirterek, bugüne kadar söylediklerinde haklı çıktıkları gibi zamanın, bu konudaki haklılıklarını da ortaya çıkaracağını savundu.

Telekomünikasyon Dairesi’nin toplumun elinde kalan son kalelerden biri olduğunu vurgulayan Sosyan, toplumun buna sahip çıkacağını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.