1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Siyah Leke Hayatını Kararttı!
Siyah Leke Hayatını Kararttı!

Siyah Leke Hayatını Kararttı!

Kulağında piercing için yer ararken...

A+A-

İngiltere'de genç bir kızın kulağında fark ettiği siyah leke kulağını kaybetmesine neden oldu.Laura McFerran yeni piercingi için kulağında yer ararken siyah lekeyi farketti.

siyah-bir-leke-kulagindan-etti-7464640.jpeg

20 yaşındaki kız hemen doktoruna koştu, parçayı aldırdı ve teste gönderdi. 2 ay sonra aynı leke tekrar ortaya çıktı. Test sonuçlarına göre Laura'nın kulağındaki leke, kötü huylu bir cilt kanseri türü olan kara tümördü.

siyah-bir-leke-kulagindan-etti-7464642.jpeg

Laura için cilt kanserine yakalanmak oldukça şaşırtıcıydı çünkü daha önce hiç solaryuma girmemişti ve güneşten mümkün olduğunca korunmaya çalışıyordu. İlk adım olarak genç kızın kulağının ucu alındı. Daha sonra kanser lenf düğümlerine kadar sıçrayınca boynuna kadar kesilip kanser temizlendi.

siyah-bir-leke-kulagindan-etti-7464643.jpeg

Kanserle savaşı bu kadar değildi. 4 ay sonra Laura yanağında bir morluk fark etti. Doktorlar kulağının tamamen kesilmesi gerektiğini söyledi. Genç kızın kolundan ve kasığından alınan deri yanağına nakledildi. 6 hafta radyoterapi gördü.

siyah-bir-leke-kulagindan-etti-7464644.jpeg

Laura kanserle pençeleşmesine rağmen üniversiteden mezun olmayı başararak öğretmen oldu. Duyma yetisini kaybetmediğine şükreden Laura'ya protez kulak takılacak.
siyah-bir-leke-kulagindan-etti-7464645.jpeg
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.