1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'SİZİ KÖPEK GİBİ GEBERTECEĞİZ' MESAJI' VERİLİYOR...
'SİZİ KÖPEK GİBİ GEBERTECEĞİZ' MESAJI' VERİLİYOR...

'SİZİ KÖPEK GİBİ GEBERTECEĞİZ' MESAJI' VERİLİYOR...

Afrika gazetesinin kapısına torba içinde ölü köpek bırakıldı.

A+A-

Emine UYSAL

Lefkoşa'da Afrika Gazetesi'nin bulunduğu Arca Apartmanının girişine, dün sabahın erken saatlerinde sarı renk torba içerisinde ölü köpek bırakıldı. Polis, kamera kayıtlarında bir erkek şahsı tespit etti. Olay dün sabah saat 07.00'de meydana geldi. Afrika Gazetesi yönetimi, olayı Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay mahalline gelen polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek, ölü köpeği, bir erkek şahsın, apartmanın giriş kapısına bırakıp ayrıldığını tespit etti.

"Bu, çetelerin başvurdukları bir tehdit yöntemidir"

Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent, "Bu, çetelerin başvurdukları bir tehdit yöntemidir. Onlar için bir uyan niteliği taşıyor. `Yolunuza böyle devam ederseniz, daha kötüsü olur. Daha ileriye gideriz' mesajı veriliyor. Bunlar mafya yöntemleridir" dedi. Olayı polise bildirdiklerini ifade eden Levent, güvenlik kamera kayıtlarında genellikle kapalıdır. Herkes anahtarıyla giriş yapıyor. Şene rLevent, gazeteye geldikten ve binanın kapısı açıldıktan sonra ölü köpek bırakıldı" dedi.

'Sizi köpek gibi geberteceğiz' mesajı' veriliyor...

Şener Levent, polisin olaya el koyduğunu ancak köpeği emare olarak almadığını, belediye ekiplerinin alıp götürdüğünü söyleyerek, köpeğin nasıl öldüğünü bilmediğini ancak torbadan kan damladığını anlattı. Levent, "Bunun bilinçli bir şekilde bize karşı yapılmış bir tehdit olduğunu düşünüyoruz. 'Sizi köpek gibi geberteceğiz' mesajı veriliyor" dedi. Levent, şöyle devam etti: "Gazetemizde, eleştirdiğimiz çevreler var... Bu çevrelere karşı şiddetli bir eleştirimiz var, bu davranış o çevrelerden birisi tarafından tehdittir. Bu şahsın, polis tarafından yakalanıp ifadesinin alınması ve sorgulanması gerekiyor. Bunu yapma amacı ve kimin yaptırdığı ortaya çıkarılmalıdır. İzah edilemez bir davranış. Birileri bunu yaptırmıştır. Polis olayı aydınlatmalıdır."

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.