1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SKANDAL AÇIKLAMA!
SKANDAL AÇIKLAMA!

SKANDAL AÇIKLAMA!

Bonzai kullanımı...

A+A-

Sosyal Demokrat Parti Başkanı Tözün Tunalı’nın bir televizyon programında Bonzai’nin serbest bırakılması ile ilgili yaptığı konuşma olay oldu.

Tunalı, Bonzai’nin serbest bırakılmasını değil sadece kullananlar için devlet kontrolünde bir yer yapılıp orada hem Bonzai içmelerinin serbest bırakılmasını ve aynı zamanda tedavilerinin de yapılması gerektiğini anlattı.  Tunalı, bunun dünyada örnekleri olduğunu belirtti.

Tunalı: Sadece içiciler yakalanıyor

Tunalı, Bonzai satıcılarının değil sadece içicilerinin yakalandığını kaydetti ve Bonzai kullanım yaşının 13 yaşına kadar düştüğünü ifade etti. Bu nedenle devlet kontrolünde yerler açılıp burada Bonzai içilmesinin serbest bırakılıp ayni zamanda tedavisinin de yapılması gerektiğini savunan Tunalı şu şekilde konuştu:
“Bu ülkeye bunu getirenler yakalanmıyor ve artık Bonzai kullanımı 13 yaşa kadar düştü. Madem ki içiciler Bonzai kullanmaktan vazgeçemiyor ve küçük yaşlara kadar düştü o zaman merkezler yapılmalı ve burada hem içimi serbest bırakılmalı hem de tedavisi yapılmalıdır. Dünyanın birçok ülkesinde uygulamalar böyle. Her gün yüzlerce insan bu illeti kullanmaya başlıyor. Ayrıca bu konuda okullarda eğitim çalışmaları yapılmalıdır, ailelerde işin içine girmelidir. Gençlerimize çocuklarımıza sahip çıkmalıyız.”

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.