1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SKANDAL BİLMECE!
SKANDAL BİLMECE!

SKANDAL BİLMECE!

Lefkoşa'da yaşam süren babanın, 3 ve 9 yaşındaki çocukların annesi...

A+A-

 

Lefkoşa'da yaşam süren Mete Soykan, 1 Ekim 2014 tarihinde, eşinin kendisinin izni olmadan, 3 ve 9 yaşındaki çocuklarını gizlice Güney Kıbrıs'a geçirip oradan da İngiltere'ye kaçırdığını iddia etti.

Kendisine hiç haber vermeden eşinin çocuklarını alarak biranda ortadan kaybolduğunu öne süren Soykan, KKTC'de ve Güney Kıbrıs'ta polise başvurduğunu kaydetti.

Eşinin erkek kardeşinin Larnaka'da yaşadığını ve ailesinin kaybolduğu gün, Metehan Sınır Kapısı'ndan KKTC'ye giriş çıkış yaptığını öğrendiğini kaydeden Soykan, eşinin çocuklarıyla birlikte, eşinin kardeşi tarafından Güney Kıbrıs'a Rum plakalı araçla gizlice geçirildiğini iddia etti.

Güney Kıbrıs polisinin İnterpol'la bağlantıya geçtiğini ve çocuklarıyla ilgili arama emri alındığını da iddia eden Soykan, tek istediğinin çocuklarını yeniden görmek olduğunu belirtti.

Eşinin banka hesaplarına girdiğini ve başka bir şahsın, eşinin hesabına belli aralıklarla para yatırdığını tespit ettiğini söyleyen Soykan, bu işin önceden planlandığını öne sürdü.

Hayatını 9 yıl İngiltere'de sürdürdükten sonra, geçtiğimiz ay eşi ve iki çocuğuyla KKTC'ye kesin dönüş yapan Soykan, 1 haftadır çocuklarından hiçbir haber alamadığını, eşine boşanma davası açtığını, tek istediğinin çocuklarını görmek olduğunu söyledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.