1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SKANDAL! FARKINDA DEĞİLLER
SKANDAL! FARKINDA DEĞİLLER

SKANDAL! FARKINDA DEĞİLLER

Lüks otelde tuvalet skandalı

A+A-

Berlin Hayvanat Bahçesi ziyaretçileri maymun kafeslerini gezerken, kafalarını kaldırp karşıdaki otelin 10'uncu katına baktıklarında pek de hoş olmayan bir "manzarayla" karşı karşıya kalabiliyorlar.

Almanya’nın başkenti Berlin’de hayvanat bahçesine komşu olan “25 Hours” isimli lüks otelin 10'uncu katında bulunan tuvaletin içi dışarıdan bakıldığında olduğu gibi görülüyor.

Otelin müşterileri ise durumdan habersiz karşılarındaki hayvanat bahçesinin manzarası eşliğinde tuvaleti kullanırken dışarıdan göründüklerinin farkında değiller.

25248024.jpg

Maymunların bulunduğu bölüme bakan otelin yetkilileri 10'uncu kattaki tuvalete aynalı cam takıldığını dolayısıyla hatalı bir durumun söz konusu olmadığını ifade ediyorlar.

Tuvalette bulunan otomatik panjurların kullanılması da mümkün değil zira tek tuvaletin panjuru kapatılamıyor, diğer kattaki tuvaletlerin panjurları da otomatik olarak kapanıyor ve tüm otelin manzarası engellenmiş oluyor.

25248026.jpg

Otel yetkilileri istenmeyen durumların yaşanmaması için bu tuvalete uyarı levhaları konulacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde benzer bir durum Manhattan’daki Standart Otel’de yaşanmıştı. ABD'nin New York eyaletindeki otelin müşterilerinin, 18'inci kattaki tuvaletin cam duvarları ardından şehir manzarasını izleyerek tuvalet ihtiyaçlarını giderirken görüntülendiklerinin farkında bile değillerdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.